hits

CRÉPERIE DE MARI

  • 24.02.2017 - 14:34

I går tok jeg turen til Oslo sammen med Maja for å møte Guro, tror aldri vi har brukt så lang tid på å komme oss til Grünerløkka før! Vi dro hjemmefra i 14 tiden og var på Grünerløkka kl 16... Det hele begynte med at vi satte oss på feil trikk og byttet da trikk på Majorstuen, og da skulle alt egentlig gå bra helt til en bil sperret veien for trikken.. Så vi ble sittende i trikken i et kvarter før vi tok følge med en hyggelig jus-student til en annen holdeplass så vi kunne komme oss frem. For et styr, men vi kom oss frem da heldigvis! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vi var selvfølgelig sultne etter den lange reisen vår så vi tok oss turen opp til Créperie de Mari, og det var helt fantastisk! Veldig usunt, men må være lov en gang i blant. Utrolig koselige lokaler og utmerket gode pannekaker, så de som ikke har vært der før burde virkelig ta turen dit! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Etter Créperie de Mari gikk vi oss en liten tur og oppsøkte kule vegger, må jo ha bilder til Instagram😋  Og vi fant mange, har allerede postet et bilde fra i går på Instagram, så det er bare å ta en titt😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  

Ha en fin fredag! 

XOXO


 

Iselin Renée

24.02.2017 kl.21:53

Flotte bilder :)

guro

27.02.2017 kl.10:52

blogg da
thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign