hits

Pakk med meg✈

  • 26.03.2017 - 20:11

Hei dere!

Da har jeg endelig kommet meg frem til York, England 🇬 Var så koselig å se igjen alle fra klassen etter tre uker i praksis! Gleder meg så mye til denne uken, blir spennende å se hva den bringer 🙌

Som jeg skrev i forrige innlegg skulle jeg komme med noen tips til hvordan pakke smart når man reiser med kun håndbagasje.

1. Sugerør til smykker, Før jeg visste om dette trikset måtte jeg alltid løse opp knuter på smykkene jeg la i toalettmappen. Men ved å føre smykket gjennom et sugerør slipper man dette! Genialt spør du meg🙌

2. Sko i skoposer. De fyller mindre enn en pose og holder skitt unna de rene klærne dine.

3. Sokker i sko, dette tipset sier seg ganske selv. For å spare plass i kofferten må vi fylle alle rom der det er plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

4. Rulle klær i stedet for å brette. Dette trikset har jeg brukt i flere år, og det er faktisk sant at man får plass til mer om man ruller klærne sine.

 

5. Planlegg antrekkene du skal ha på, dette sparer mye plass i kofferten! Blir også lettere å holde orden i kofferten i og med at du vet hva du skal ha på deg til en hver tid.

 

6. Ta med basic plagg, disse kan styles på urolig mange forskjellige måter uten at folk legger merke til at du har på deg det samme. Svart,hvitt og grått fungerer alltid✨

 

7. Packing cubes. Har ikke disse selv, men ryktes at disse skal være utrolig smarte når man reiser fordi man kan komprimere masse klær inn i en "pose".

 

8. Vei kofferten. En håndbagasje kan kun være mellom 8-10 kilo, så pass på 🤔

 

Nå skal jeg ut å spise, ha en fin kveld videre!

XOXO

Laila Marina

26.03.2017 kl.23:29

Sugerør til smykker har jeg aldri hørt om før! Genialt jo!! :D
thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign