hits

Uken som gikk #1

  • 15.05.2017 - 17:56

Mandag 8 mai 2017

På mandag gjorde jeg absolutt ingenting, annet enn å ligge med migrene hele dagen.. Huffamei, glad det er over nå 🙃  Men prøvde å jobbe litt med innleveringen min i pedagogikk før jeg fant ut at jeg virkelig ikke klarte å sitte foran en skjerm å skrive noe produktivt. 

Tirsdag 9 mai 2017

Ikke mye som skjedde denne dagen heller, hadde en liten forelesning før jeg dro til akupunktøren min Heidi på Lillestrøm Akupunktur Klinikk. Der fikk jeg satt noen nåler og noen magneter for å hindre fremtidige migrene anfall. Dessverre var jeg litt for sent ute med å få oppfølgingstime så hadde migrene på mandagen, noe som var utrolig smertefullt og slitsomt.. Unner ingen å ha migrene, det er så vondt 💀  Men hvis du sliter med migrene vil jeg anbefale dere Heidi, hun har redusert anfallene mine betraktelig! 

Onsdag 10 mai 2017

Da var det jobb det gikk i, jeg har vært heldig å fått jobbe onsdag til fredag denne uken, så får mye "praksis"  i pedagogikk frivillig, men dette setter jeg stor pris på! Jo mer jeg får vært ute i skolen jo bedre blir jeg som lærer, og har mer å skrive om i oppgavene mine! Er så takknemlig for at jeg kan jobbe som lærervikar ved siden av studiene mine, er jo nesten som å slå to fluer i en smekk - da begge er relevante for min fremtidige jobb 🙌  Ellers gjorde jeg meg ferdig med innleveringen jeg hadde i pedagogikk, så nå er neste vurdering faktisk eksamen.. Blir litt stressa bare av tanken.. Men har heldigvis god tid på meg! 


Torsdag 11 og Fredag 12 mai 2017 

Ikke mye som skjedde disse dagene heller annet enn jobb, men på torsdag dro jeg  en liten tur inn til Oslo for å møte en jente fra Tise, har nemlig investert i en ny vekse som jeg har hatt lyst på så lenge. Nemlig Malene Birger vesken som er perfekt til skole, reise og piknik i parken 🍓 Jeg er superfornøyd! Er blitt så glad i tise, er så mye man bare bruker én gang og deretter bare lar plagget ligget i skapet å ta opp masse plass. Er jo fantastisk at man de kan selge det videre og tjene en liten slant også 🤛  Om dere er interresert har jeg lagt ut masse nytt på tisen min @theal 😇

Lørdag 13 mai 2017 

Denne dagen feiret min mor og far 100 årslag da de begge har blitt 50 🎈 Masse gjester og mye god mat, fikk ikke tatt så mange bilder men får holde 😋  Tror mams og paps koste seg masse! Alltid koselig å samle mennesker man er glad til en sammenkomst! I tillegg til god selskap fikk de mange flotte gaver i form av opplevelser osv. Kunne ønske man hadde bursdag litt oftere hehe..

Søndag 14 mai 2017

På søndagen gjorde jeg absolutt ingenting! Og det var så utrolig deilig! Burde visst ha sånne dager oftere, for det er jaggu meg godt! 

Hva skal dere denne uken? 💥

XOXO

15.05.2017 kl.22:21

ang migrenene dine, har lest det går an å ta en piercing øverst i øret som har fjernet/bedret migreneanfall hos mange, kanskje det kan funke ? tror det heter daith piercing

thealilleng

15.05.2017 kl.23:48

Anonym: Hei, ja har faktisk vurdert å ta den, - men hørt at mange også ikke merker noe forskjell .. Skal høre med akupunktøren min hva hun tenker neste gang jeg skal dit :-) Alle har jo forskjellige trykkpunkter :)
thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign