Bakeglede før 17.mai

  • 16.05.2017 - 17:20



 

Hola amigos, 

16 mai i dag allerede, det vil si 17 mai i morgen! I år har jeg valgt å lage to ganske så forskjellige kaker, nemlig en suksessterte og pavlova. Så tenkte å vise dere fremgangsmåten jeg har brukt for å lage suksessterten, da den er litt annerledes enn den vanlige i og med at denne er lavkarbo. Jeg fant oppskriften HER , så håper den er god, for jeg kan jo ikke smake på den før i morgen .. 🙄  Var godeste Maja som anbefalte meg denne  🍰

 




FREMGANGSMÅTE: 
Forvarm ovnen til 160 grader (varmluft) 
- Pisk eggehvitene og sukrin til eggehviten er luftig og stiv. 
- Vend inn malte mandler og bakepulver med slikkepott. 
- Vend inn smeltet smør og vend godt om, unngå å piske/røre for hardt for da vil all luften falle ut av eggehvitene. 
- Stekes i en rund form kledd i bakepapir på nederste rille i 35 minutter. 


FYLLET: 
- Ta eggeplommene, sukrin, fløte og vaniljepulver i en tykkbunnet kjele og kok opp ved svak varme. Må røres i hele tiden. 
- Når eggeplommene kommer opp mot kokepunktet begynner røren å tykne, da skal du spe på med smøret. 
- Sett røren i kjøleskapet og rør om i det av og til, når røren er nedkjølt kan vi spre det på den avkjølte bunnen. 
- Smelt litt mørk sjokolade på toppen for å pynte kaken, men det er ikke nødvendig 

 

Krysser fingrene for at den smaker bra 🤞🏼 Har jo laget en pavlova som backup, men hadde vært digg om denne ble bra👏🏼  Den skulle nok egentlig vært gulere, men brukte vaniljestang isteden for vaniljepulver så den ble litt mørkere 🤓



 

Hva skal dere i morgen? 

XOXO
 

 

Pernille

16.05.2017 kl.17:54

Så gode kaker :)
thealilleng

Velkommen



Jeg heter Thea Lilleng, 21 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om det som faller meg inn, så velkommen til mitt liv.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits