hits

Bakeglede fr 17.mai

  • 16.05.2017 - 17:20



 

Hola amigos, 

16 mai i dag allerede, det vil si 17 mai i morgen! I r har jeg valgt lage to ganske s forskjellige kaker, nemlig en suksessterte og pavlova. S tenkte vise dere fremgangsmten jeg har brukt for lage suksessterten, da den er litt annerledes enn den vanlige i og med at denne er lavkarbo. Jeg fant oppskriften HER , s hper den er god, for jeg kan jo ikke smake p den fr i morgen .. 🙄  Var godeste Maja som anbefalte meg denne  🍰

 




FREMGANGSMTE: 
Forvarm ovnen til 160 grader (varmluft) 
- Pisk eggehvitene og sukrin til eggehviten er luftig og stiv. 
- Vend inn malte mandler og bakepulver med slikkepott. 
- Vend inn smeltet smr og vend godt om, unng piske/rre for hardt for da vil all luften falle ut av eggehvitene. 
- Stekes i en rund form kledd i bakepapir p nederste rille i 35 minutter. 


FYLLET: 
- Ta eggeplommene, sukrin, flte og vaniljepulver i en tykkbunnet kjele og kok opp ved svak varme. M rres i hele tiden. 
- Nr eggeplommene kommer opp mot kokepunktet begynner rren tykne, da skal du spe p med smret. 
- Sett rren i kjleskapet og rr om i det av og til, nr rren er nedkjlt kan vi spre det p den avkjlte bunnen. 
- Smelt litt mrk sjokolade p toppen for pynte kaken, men det er ikke ndvendig 

 

Krysser fingrene for at den smaker bra 🤞🏼 Har jo laget en pavlova som backup, men hadde vrt digg om denne ble bra👏🏼  Den skulle nok egentlig vrt gulere, men brukte vaniljestang isteden for vaniljepulver s den ble litt mrkere 🤓



 

Hva skal dere i morgen? 

XOXO
 

 

Pernille

16.05.2017 kl.17:54

S gode kaker :)
thealilleng

Velkommen



Jeg heter Thea Lilleng, 22 r og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Sk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign