hits

22🎈

  • 14.11.2017 - 20:36

Siden sist jeg sjekket inn her på bloggen har jeg rukket å bli 22 år (!!) Føler meg gammel, savner tiden da man gledet seg til å bli eldre. Nå er det ikke sånn lengre, kunne godt vært 20 i noen år til.. Menmen vi får se hva mitt 22 år bringer! For de som ikke visste det hadde jeg bursdag 9 november, dagen tilbrakte jeg på skolen -typisk med obligatorisk forelesning på bursdagen min 🙃 Men jentene mine var så søte, hadde bakt kake med lys og kaffe til meg - og bursdagssang, heldig er jeg ! På kvelden dro mams, paps, twin, Sander og jeg på Olivia Tjuvholmen, så koselig der! Fikk til og med stjerneskudd og is siden vi hadde bursdag 🙌🏽 

Tiden har gått i ett de siste ukene, så har egentlig ikke hatt tid til å komme på noe jeg ønsker meg. Så vil si Sander var syykt flink med gaven han fant på, fikk nemlig en Nespresso kaffemaskin 😍  Altså hvor heldig er ikke jeg? Så deilig med egen maskin ☕️ Nå blir det mye kaffe fremover 🙉 Siden sist har jeg også investert i ny mobil, denne gangen en iPhone 8 plus. Uvant med så stor mobil, men kameraet er sykt bra! 

Ellers har det ikke skjedd mye mer enn eksamenslesing, skole og jobb. Har dessuten en bra rabattkode å dele med dere hos IdealOfSweden, bruker kun deksler der i fra og er super fornøyd! Koden "THEA" gir 20% hos IdealOfSweden frem til 21 november. Supersmart å bruke om du har tenkt å handle julegaver? De har både mobildeksler, powerbanks, ladekabler og lommebøker. 

Vi blogges xx

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

thealilleng

Velkommen



Jeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign