hits

2017 I BILDER

 • 16.01.2018 - 23:25

 

2017, du ga meg mye!

Super koselig å se tilbake på hvordan året har vært, hva jeg har gjort og mimre tilbake! Her er bare noen utdrag av hva jeg fant på i 2017. Så spent på hva 2018 kommer til å bringe! Har en liten nyhet å dele med dere, men det får vente til neste innlegg! Hatt en ganske så lang pause fra bloggen nå, faktisk 2 måneder.. Men nå lover jeg å bli flinkere på å oppdatere dere, ser at noen av dere titter innom av og til! Fortell meg gjerne dine beste minner fra 2017 og hva du gleder deg til i 2018- så spennende å lese hva andre har opplevd og hva andre gleder seg til i det kommende året. Som noen av dere kanskje fikk med dere var jeg i London i begynnelsen av desember, kommer til å legge ut bilder og fortelle litt så raskt jeg kan- bare noen få andre ting som må fikses før den tid. 

Men mitt spørsmål til dere er: Hva ønsker dere å se mer av i 2018? 

Vi blogges xx

 

 


 

 

8 TING SOM IRRITERER MEG

 • 25.09.2017 - 22:01

Jeg elsker å lese andres bloggeres irritasjoner, så nå tenkte jeg å dele noen av mine irritasjoner med dere. Har innsett at jeg er en veldig irritabel person, den minste ting kan irritere meg grenseløst. Blir bare lett irritert, men går over ganske fort. Bare å ikke irritere meg så går alt greit. Her er noen av de tingene som irriterer meg: 

 

 1.  Skrivefeil. Seriøst, om man skal skrive en liten update på facebooken sin så hadde det vært veldig fint om man klarte å skrive korrekt. Blir helt fascinert over hvor dårlig folk er til å skrive. Facebook flommer over av orddelingsfeil, feil bruk av og/å.  Blir gal. Og folk som deler opp ord, blir gæren..  Feks så heter det bursdagskake, ikke bursdags kake. 
   
 2. Mennesker som bruker "dems" i ordforrådet sitt. Jeg vet det har kommet inn i ordboken nå, men jeg takler det virkelig ikke. Det heter deres, ikke dems. Ferdig. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 3. Når andre prøver å få meg til å bli irritert. Da blir jeg irritert. 
   
 4. Folk som tror de er bedre enn andre. Virkelig, vi lever i 2017, ingen er bedre enn andre. Alle er like mye verdt og alle er like viktige! Ingen vits å være overlegen, du kommer ingen vei med det uansett. 
   
 5. Smatting. Plis, lukk munnen når du spiser. Er bare sykt ekkelt. 
   
 6. Mennesker som lyver meg rett opp i ansiktet. Det er så lett å se når folk lyver, og det irriterer meg helt sykt hvordan noen bare jan se noen i ansiktet og lyve til dem! Hvert fall når jeg vet at de lyver så det synger etter. Kan man ikke bare være ærlige? Sannheten varer alltid lengst, og er alltid best uansett om man liker den eller ikke. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   
 7. Mennesker som ikke rydder opp etter seg.  Mennesker som bare kaster fra seg ting langs veien, en ting er en epleskrott, en annen ting er plast og søppel. Er det så vanskelig å kaste ting i søpla? Jeg sier faktisk i fra hvis jeg ser noen kaste noe på bakken, hva man gjør hjemme i sin egen hule bryr jeg meg ikke om. Men når det gjelder naturen og mitt hjem skal man forlate det i samme tilstand som det var da du kom. Rydd opp etter deg, det er ikke vanskelig! 
   
 8. De som ikke tar hensyn til andre mennesker. Uansett hvor det må være, i butikken, på bussen, på flyet , på café, på gaten. De som bare skal komme først uansett hvem som står foran dem i køen. 

 

 

Hva irriterer dere? Vil så gjerne vite hva som irriterer dere, legg gjerne igjen en kommentar med hva som irriterer deg mest! 

Vi blogges xx

 

 

 

 

 

Bildene som ikke kom på bloggen

 • 23.09.2017 - 11:15

Som blogger og instagrammer tar jeg mange bilder. MANGE. Og 98% av dem kommer aldri ut på verken bloggen eller instagram, men i dag tenkte jeg å gjøre et lite unntak - så her er noen av bildene som aldri kom på bloggen! Morsomt hvor mange bilder jeg har liggende haha. ENJOY 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • 22.09.2017 - 13:04
 1. Jeg har vært blondine. Jeg bleket håret mitt helt hvitt for 2 år siden, var gøy så lenge det varte men trives bedre som brunette! 

 2.  Jeg elsker å reise! Vil reise igjen snart (hint hint s) 


   
 3. Jeg fryser hele tiden, må så å si alltid ha med meg et skjerf så jeg kan bruke det som teppe om frysingen blir for ille. Kan gå med flere lag ull og fortsatt fryse. I skrivende sekund ligger jeg under to dyner og to tepper, alt for å bli varm. 


   
 4.  Jeg elsker å lage mat, spesielt baking. Er så gøy å lage nye ting, men jeg er dårlig til å ta meg tid til å gjøre det. Må bli flinkere til å prøve ut nye ting, for som regel blir det alltid en suksess! 
 5. Jeg har en tvillingbror. Og ja vi ligner litt.  


   
 6. Jeg er 160 cm lav. 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   
 7. Jeg hater edderkopper, slanger, alligatorer osv. Fikk panikk i Australia Zoo, orker ikke tanken en gang, var så redd!
   
 8. Jeg har klemt en koala! So cute! 

   
 9. Jeg drakk så å si ikke brus før jeg ble sammen med Sander, bruste for mye i nesen. 
   
 10. Jeg elsker å spontanshoppe! Ofte da jeg finner de kuleste tingene. Feks denne kule røde olajakken! 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 11. Jeg har jobbet som vikar i fire år, og jeg elsker fortsatt jobben min. 
   
 12. Jeg er halvveis i utdanningen min, 1/2 lærer den dag i dag- sykt hvor fort det har gått! 

 

JEG HAR STEMT

 • 11.09.2017 - 19:57

Har du?

 

 

Mamma stemte for første gang i år, endelig norskstatsborger og rett til å stemme! Er du over 18 - BRUK STEMMERETTEN DIN! Bedre å stemme blankt enn å ikke stemme i det hele tatt. Hvis du ikke bruker den har du heller ingen grunn til å klage når resultatene kommer ;) 

 

nesten helg

 • 07.09.2017 - 21:05

Torsdag, kjære torsdag. Jeg har ventet på deg, for nå er det nesten helg. Hadde fremlegg i PEL (pedagogikk og elevkunnskap) i dag så ingen flere forelesninger denne uken🙌 Det vil si helg på meg 🙈 Men skal en liten tur på jobb i morgen så blir bra😊 Selv om det kan være ganske krevende til tider å være vikar elsker jeg jobben min, ingen annen jobb kan være så givende som min tenker jeg. Ingen arbeidsdager er like, så hvordan kan man bli lei? 🤓

Kjenner virkelig at høsten er her, luften er kaldere og skarpere. Jeg fryser hele tiden, og halsen begynner å bli sår☹ Må lage meg litt ingefærte, pleier virkelig å gjøre susen for meg🙌 Skal visst på tur på jobb i morgen, så må ikke bli syk 🙏

Mimrer tilbake til koppen med te jeg drakk i Sydney, savn!

Vi blogges xx

PAUSE

 • 05.09.2017 - 18:48

Jeg trengte en liten pause, både fra bloggen og Instagram. Og det var deilig, men jeg savner å dele ting med dere så derfor er jeg tilbake igjen nå! Mye har skjedd siden studiestart, og det er mye å gjøre på studiet! Sander har hatt bursdag og vi er allerede i starten av september, tiden flyr! Merker allerede at dette semesteret kommer til å være hardt, men er bare å komme seg igjennom - er jo tross alt halvveis til ferdig! Endelig har planleggeren min kommet i posten så nå skal jeg få strukturert dagene mine fremover, samt ha en full oversikt over hva jeg skal de ulike dagene. Har følt meg helt lost uten en planlegger de siste ukene, viktig å ha alt på en plass for kontrollfreaker som meg 🙈  Min er fra organized.no så blir spennende å se hvordan den fungerer vs. en vanlig planlegger! Og med planleggeren kan jeg også minne meg selv på de ulike tingene jeg skal gjøre, som for eksempel å blogge/instagramme! Har noen spennende samarbeid nå i September så det er bare å følge med 💋 

Vi blogges xx

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Off we go ✈

 • 29.06.2017 - 22:44

Da var nesen vendt nedover og jeg er endelig fremme i Bulgaria! Blir spennende 🙌 Skal prøve å oppdatere dere så mye jeg klarer, og skal selvfølgelig ta masse bilder! Kanskje noen vlogs? Hva tenker dere? 🤔

Vi blogges eller vlogges 🙃

XX

Jungle vibes🌿🐒

 • 22.06.2017 - 20:21

  

JUNGLE VIBES I HAGEN 

Heihei dere!

Her om dagen tok Denise og jeg noen kule bilder med litt junglevibes som jeg tenkte å dele med dere! Det morsomme med disse bildene er at jeg hadde på raybans med blått speilglass, men på bildene er de grønne.. Sånn går det i «jungelen» 😅 Elsker når været viser seg på sitt beste, blir alltid i godt humør av fint vær! Gleder meg til flere «shoots» så jeg får gode bilder til bloggen, alltid gøy med gode bilder! 🙌

 

Sommer og skolefriii

 • 20.06.2017 - 16:35

Så var det allerede tirsdag og jeg har hatt skolefri i én uke, og bare én uke til jeg reiser til Bulgaria! I dag jeg Maja og jeg vært på vaksinasjonskontoret og tatt siste dose av HPV vaksinen mot livmorhalskreft, og denne gangen gjorde det ikke vondt i det hele tatt!

Ettersom det var så fint vær tok vi oss en liten tur på overens café, deilig å kunne slappe av i sola med en iskald islatte. Kjolen min er en omslagskjole fra bikbok, utrolig fornøyd med den! For å være ærlig var den ikke særlig pen på hengeren, men var superfin på!

Ellers var jeg en tur innom posten for å sende en topp jeg solgte på tise, før Maja og jeg gikk en tur med Truls (hunden min) i finværet.

Hva har dere gjort i dag?

XOXO

The last few days

 • 17.06.2017 - 10:52

De siste dagene har gått i ett, deilig med sommer og skolefri ! På mandag leverte jeg inn siste eksamen, for en deilig følelse! Gruer meg litt til å få den tilbake, men blir nok bra uansett :-) På kvelden hadde vi en hyggelig sammenkomst med hele klassen, noe som alltid er hyggelig! Blir bare mobilbilder her, men håper det går bra uansett :-) 

Jeg sov over hos Guro i Oslo natt til tirsdag, og vi spiste den gode frokosten på en liten cafe rett borti gaten der Guro bor. Amerikanske pannekaker er min favoritt! 

På onsdag var jeg en tur hos akupunktøren min igjen, og senere på kvelden tok venninnen min Synøve og jeg oss en tur på trekanten. 

Både torsdag og fredag jobbet jeg, så gjorde ikke mye disse dagene :-) Var så hyggelig å være tilbake på jobb etter et langt fravær da jeg hadde eksamen .. 

Vi blogges xx

I'm back!

 • 08.06.2017 - 15:41

Endelig 2/3 eksamener er tatt, mangler bare én til så er det sommerferie! Kjenner det blir deilig å få litt ferie, eksamensstresset er en så stor påkjenning på kroppen min.. 😩 Blir utslitt både fysisk og psykisk, og det verste er at jeg ikke får karakterene mine før i slutten av juni/ starten av juli.. Lurer på om jeg i det hele tatt har lyst til å åpne studentweb den dagen karakterene blir lagt ut .. 🤷

I dag hadde jeg muntlig eksamen i engelsk, vet egentlig ikke om det gikk bra eller dårlig .. Men håper selvfølgelig på det beste! Maja og jeg tok oss turen ned på Espresso House etter vi begge hadde vært oppe til muntlig, var så deilig å sette seg ned og kose meg med en god (og stor) kaffe latte. ☀

Forresten har jeg klippet meg siden sist! Klippet av en god del, men deilig med lett og luftig hår på sommeren 🙌☀

// Klokke fra Harper&Brooks // Phonecase fra Ideal of Sweden // Armbånd med to mennesker på fra ByBiehl // (sponsede produkter) 

Har dere kommet opp i noen eksamener?

 

XOXO

Svensk sommer 🌸

 • 26.05.2017 - 15:41

  

I skrivende sekund befinner jeg meg i Sverige med hele familien min, eller den danske delen av familien min. Som noen av dere kanskje vet er moren min dansk, så har familie i Danmark. De siste 4 årene har Bestemor & Bestefar leid ulike hytter som vi bor på sammen en langhelg hvert år, utrolig hyggelig - men litt langt å kjøre.

 

I dag tok vi turen til Jönköping, masse mennesker, marked og tivoli. Nesten umulig å komme seg fremover i gågatene, så ble en kort tur🙈  

Planene mine om å gjøre litt forberedelser til eksamen går foreløpig ganske dårlig i og med at været er så fint🙈Får sette meg ned litt i kveld, har litt å få unna før alvoret starter på mandag.. 

 

Hva gjør dere denne fine langhelgen?

 

XOXO

snakkes shawn 🎤🎼

 • 19.05.2017 - 23:29

Heyhellowhatsup,

Som jeg har skrevet tidligere elsker jeg appen tise, og forrige uke vant jeg konsertbilletter til Shawn Mendes gjennom appen! ✨ Konserten var koselig, men mange skrikende tenåringer der. Merker det er noen år siden jeg har vært på en slik konsert, men var veldig bra uansett!

//Bukse- Bikbok// Tskjorte-Gucci//Bomber-H&M//Sko- Superga

Jeg tok med meg Sander, en av få gutter som var på konserten🙈 Antrekket mitt var ganske avslappet, men denne frøkna klarte å pådra seg gnagsår på begge føttene.. Så jeg gikk uten sko🤘

Var noen av dere på konserten?✨

XOXO

Gråværsdag☁

 • 18.05.2017 - 17:59

Da var det tilbake til hverdagen, litt slitsomt etter gårsdagen men har heldigvis gått bra🙌

Er nok en gråværsdag i dag, men går jo greit når man holder seg inne🙈 Etter jobb dro jeg til Sandvika for å ha en koselig cafédate med Celine☕ Overrasket over hvor koselig det var på Espresso House på Sandvika stasjon, rolig og avslappet atmosfære. Kan godt se for meg å sitte der alene med skoleoppgaver 👌

 

Har dere testet ut Espresso House på stasjonen? 🎈

 

XOXO

 

Uken som gikk #1

 • 15.05.2017 - 17:56

Mandag 8 mai 2017

På mandag gjorde jeg absolutt ingenting, annet enn å ligge med migrene hele dagen.. Huffamei, glad det er over nå 🙃  Men prøvde å jobbe litt med innleveringen min i pedagogikk før jeg fant ut at jeg virkelig ikke klarte å sitte foran en skjerm å skrive noe produktivt. 

Tirsdag 9 mai 2017

Ikke mye som skjedde denne dagen heller, hadde en liten forelesning før jeg dro til akupunktøren min Heidi på Lillestrøm Akupunktur Klinikk. Der fikk jeg satt noen nåler og noen magneter for å hindre fremtidige migrene anfall. Dessverre var jeg litt for sent ute med å få oppfølgingstime så hadde migrene på mandagen, noe som var utrolig smertefullt og slitsomt.. Unner ingen å ha migrene, det er så vondt 💀  Men hvis du sliter med migrene vil jeg anbefale dere Heidi, hun har redusert anfallene mine betraktelig! 

Onsdag 10 mai 2017

Da var det jobb det gikk i, jeg har vært heldig å fått jobbe onsdag til fredag denne uken, så får mye "praksis"  i pedagogikk frivillig, men dette setter jeg stor pris på! Jo mer jeg får vært ute i skolen jo bedre blir jeg som lærer, og har mer å skrive om i oppgavene mine! Er så takknemlig for at jeg kan jobbe som lærervikar ved siden av studiene mine, er jo nesten som å slå to fluer i en smekk - da begge er relevante for min fremtidige jobb 🙌  Ellers gjorde jeg meg ferdig med innleveringen jeg hadde i pedagogikk, så nå er neste vurdering faktisk eksamen.. Blir litt stressa bare av tanken.. Men har heldigvis god tid på meg! 


Torsdag 11 og Fredag 12 mai 2017 

Ikke mye som skjedde disse dagene heller annet enn jobb, men på torsdag dro jeg  en liten tur inn til Oslo for å møte en jente fra Tise, har nemlig investert i en ny vekse som jeg har hatt lyst på så lenge. Nemlig Malene Birger vesken som er perfekt til skole, reise og piknik i parken 🍓 Jeg er superfornøyd! Er blitt så glad i tise, er så mye man bare bruker én gang og deretter bare lar plagget ligget i skapet å ta opp masse plass. Er jo fantastisk at man de kan selge det videre og tjene en liten slant også 🤛  Om dere er interresert har jeg lagt ut masse nytt på tisen min @theal 😇

Lørdag 13 mai 2017 

Denne dagen feiret min mor og far 100 årslag da de begge har blitt 50 🎈 Masse gjester og mye god mat, fikk ikke tatt så mange bilder men får holde 😋  Tror mams og paps koste seg masse! Alltid koselig å samle mennesker man er glad til en sammenkomst! I tillegg til god selskap fikk de mange flotte gaver i form av opplevelser osv. Kunne ønske man hadde bursdag litt oftere hehe..

Søndag 14 mai 2017

På søndagen gjorde jeg absolutt ingenting! Og det var så utrolig deilig! Burde visst ha sånne dager oftere, for det er jaggu meg godt! 

Hva skal dere denne uken? 💥

XOXO

Haul ft. na-kd.com

 • 07.05.2017 - 14:38

For noen uker tilbake siden fikk jeg en melding i DM på instagrammen min fra na-kd.com, og for dere som ikke vet det elsker jeg na-kd. De har så mye forskjellig og er på en måte det nye Nelly.com. Men i hvert fall fikk jeg lov å velge meg ut noen plagg, og siden sommeren nærmer seg har jeg valgt ut klær i forhold til det 🙌

I skrivende sekund har jeg akkurat lagt ut en instastory med en unik rabattkoder til dere på na-kd.com som kun er gyldig like lenge som storyen er gyldig- altså 24 timer! Så her gjelder det å være rask! Hvis du ikke følger meg allerede heter jeg @thealilleng på Instagram 👊

Her har dere en liten sniktitt på noen av plaggene jeg har valgt meg! Legger også ved direktelenker til klærne så det er lettere for dere å finne plaggene jeg har valgt ut om dere er interessert i dem 🙌

1. HER  2. HER  3. HER   4. HER

 

Ikke glem å sjekke snap/instastory for å få den unike rabattkoden 😘 Hvilket plagg var din favoritt?

 

XOXO

 

Kom du mai du skjønne milde🌸

 • 06.05.2017 - 11:39

Plutselig var det mai allerede og bare litt under 2 uker (!!) til 17. Mai! 🇳  Det vil også si at det kun er 3 uker til første eksamen, og jeg er ikke klar til det. Og været ute hjelper ikke akkurat på det, vil jo heller sitte ute i solskinn enn inne i bøkene mine.. Men 12 juni, da er det sommerferie 🤘 Det blir deilig med ferie, for de siste ukene med eksamen osv er alltid stressende og utmattende! 

De siste dagene har jeg prøvd å komme meg i gang med en innlevering jeg har i pedagogikk, men har ikke kommet særlig langt enda 🙆  I går var jeg også på jobb, og det er så deilig å kunne jobbe ute når været er så fint! 😋 Senere i dag skal jeg i konfirmasjon til mine to flotte kusiner Josef & Fred, helt sykt at de allerede skal konfirmeres. For i mitt hode er de fortsatt mine små søte kusiner.  Skal ta masse bilder så kommer et innlegg om det senere. 

I morgen kommer det et spennende innlegg - så følg med på både Insta og snap 💁 Kan gi et lite hint - na-kd 🙌 

 

XOXO

🎈 Kjærlighet

 • 04.05.2017 - 16:18

Tre år det går fort det! I går hadde nemlig Sander og jeg vært sammen i 3 år, og det må jo feires! 😍 I fjor fikk vi ikke feiret dagen i og med at Sander var i Sydney🙈 Jeg syns det er så koselig å feire slike dager, for når man har vært sammen så lenge så faller man litt ned i det mønsteret der man heller ligger på sofaen og ser på en serie sammen 🤓 

 

 

I år bestemte vi oss for å dra på Kverneriet på Majorstuen, og maten var utrolig god! 🍔Jeg valgte meg ut en vegansk burger som het Mexican Standoff og for å være ærlig smakte soyaburgeren akkurat som kylling! Så vil anbefale denne burgeren 😻 Vil definitivt dra tilbake til Kverneriet ved en senere anledning!

Egentlig hadde vi tenkt oss en tur på The Well, men siden jeg hadde grammatikk test i dag utsetter vi det litt slik at jeg kan slappe helt av når vi er der🙌 Er nok det beste valget- hadde nok ikke klart å slappe helt av der når jeg hadde denne grammatikktesten på skuldrene.

 

Men vi hadde uansett en utrolig koselig dag sammen ☀ Og været var på vår side også og det er jo alltid et pluss! Godt vær= godt humør i mitt tilfelle 🌿 Men skål for tre fantastiske år med utrolig mange minner 🎈 Mange fler skal det bli 🙌 Love you😍

      

    

Ha en fin dag videre i solskinnet ☀

 

XOXO

Eksamen, stress og migrene

 • 01.05.2017 - 16:44

Huffa meg hvor for disse månedene går, nå er det snart mai og snart eksamener! For å si det mildt så gruer jeg meg, eksamens ukene er fylt med mye stress og nerver og ikke minst migrene. Får nok booke meg en time hos akupunktøren min underveis i eksamensperioden. Ganske rart hvordan akupunktur hjelper mot migrenen min, men klager ikke! Er helt fantastisk at det faktisk fungerer 🙌  Vurderer faktisk å ta den piercingen som skal hjelpe mot migrene, var det daith  den het? Jeg husker ikke helt - men om noen av dere har erfaringer med den så del gjerne tankene deres i kommentarfeltet! Setter pris på alle tips jeg kan få mot migrene 💁 

For øyeblikket sitter jeg å pugger engelsk grammatikk, er så mye jeg ikke kan som må sitte innen torsdag, da har jeg nemlig grammatikk/fonologi prøve på engelsk. Og det som stresser meg mest er at jeg faktisk må få pass på denne for å kunne gå opp til eksamen.  Så nå er det bare å pugge for å stå 🙏  Har laget meg noen såkalte flashcards med ordet jeg skal forklare på forsiden og forklaringen på baksiden, en av de beste måtene jeg lærer på 🙌  

Men nå må jeg tilbake til øvingen- denne jenta her vil ikke få fail på grammatikk testen  ✌ 

Vi snakkes senere,

XOXO

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign