Off we go ✈

 • 29.06.2017 - 22:44

Da var nesen vendt nedover og jeg er endelig fremme i Bulgaria! Blir spennende 🙌 Skal prøve å oppdatere dere så mye jeg klarer, og skal selvfølgelig ta masse bilder! Kanskje noen vlogs? Hva tenker dere? 🤔

Vi blogges eller vlogges 🙃

XX

Jungle vibes🌿🐒

 • 22.06.2017 - 20:21

  

JUNGLE VIBES I HAGEN 

Heihei dere!

Her om dagen tok Denise og jeg noen kule bilder med litt junglevibes som jeg tenkte å dele med dere! Det morsomme med disse bildene er at jeg hadde på raybans med blått speilglass, men på bildene er de grønne.. Sånn går det i «jungelen» 😅 Elsker når været viser seg på sitt beste, blir alltid i godt humør av fint vær! Gleder meg til flere «shoots» så jeg får gode bilder til bloggen, alltid gøy med gode bilder! 🙌

 

Sommer og skolefriii

 • 20.06.2017 - 16:35

Så var det allerede tirsdag og jeg har hatt skolefri i én uke, og bare én uke til jeg reiser til Bulgaria! I dag jeg Maja og jeg vært på vaksinasjonskontoret og tatt siste dose av HPV vaksinen mot livmorhalskreft, og denne gangen gjorde det ikke vondt i det hele tatt!

Ettersom det var så fint vær tok vi oss en liten tur på overens café, deilig å kunne slappe av i sola med en iskald islatte. Kjolen min er en omslagskjole fra bikbok, utrolig fornøyd med den! For å være ærlig var den ikke særlig pen på hengeren, men var superfin på!

Ellers var jeg en tur innom posten for å sende en topp jeg solgte på tise, før Maja og jeg gikk en tur med Truls (hunden min) i finværet.

Hva har dere gjort i dag?

XOXO

The last few days

 • 17.06.2017 - 10:52

De siste dagene har gått i ett, deilig med sommer og skolefri ! På mandag leverte jeg inn siste eksamen, for en deilig følelse! Gruer meg litt til å få den tilbake, men blir nok bra uansett :-) På kvelden hadde vi en hyggelig sammenkomst med hele klassen, noe som alltid er hyggelig! Blir bare mobilbilder her, men håper det går bra uansett :-) 

Jeg sov over hos Guro i Oslo natt til tirsdag, og vi spiste den gode frokosten på en liten cafe rett borti gaten der Guro bor. Amerikanske pannekaker er min favoritt! 

På onsdag var jeg en tur hos akupunktøren min igjen, og senere på kvelden tok venninnen min Synøve og jeg oss en tur på trekanten. 

Både torsdag og fredag jobbet jeg, så gjorde ikke mye disse dagene :-) Var så hyggelig å være tilbake på jobb etter et langt fravær da jeg hadde eksamen .. 

Vi blogges xx

I'm back!

 • 08.06.2017 - 15:41

Endelig 2/3 eksamener er tatt, mangler bare én til så er det sommerferie! Kjenner det blir deilig å få litt ferie, eksamensstresset er en så stor påkjenning på kroppen min.. 😩 Blir utslitt både fysisk og psykisk, og det verste er at jeg ikke får karakterene mine før i slutten av juni/ starten av juli.. Lurer på om jeg i det hele tatt har lyst til å åpne studentweb den dagen karakterene blir lagt ut .. 🤷

I dag hadde jeg muntlig eksamen i engelsk, vet egentlig ikke om det gikk bra eller dårlig .. Men håper selvfølgelig på det beste! Maja og jeg tok oss turen ned på Espresso House etter vi begge hadde vært oppe til muntlig, var så deilig å sette seg ned og kose meg med en god (og stor) kaffe latte. ☀

Forresten har jeg klippet meg siden sist! Klippet av en god del, men deilig med lett og luftig hår på sommeren 🙌☀

// Klokke fra Harper&Brooks // Phonecase fra Ideal of Sweden // Armbånd med to mennesker på fra ByBiehl // (sponsede produkter) 

Har dere kommet opp i noen eksamener?

 

XOXO

Svensk sommer 🌸

 • 26.05.2017 - 15:41

  

I skrivende sekund befinner jeg meg i Sverige med hele familien min, eller den danske delen av familien min. Som noen av dere kanskje vet er moren min dansk, så har familie i Danmark. De siste 4 årene har Bestemor & Bestefar leid ulike hytter som vi bor på sammen en langhelg hvert år, utrolig hyggelig - men litt langt å kjøre.

 

I dag tok vi turen til Jönköping, masse mennesker, marked og tivoli. Nesten umulig å komme seg fremover i gågatene, så ble en kort tur🙈  

Planene mine om å gjøre litt forberedelser til eksamen går foreløpig ganske dårlig i og med at været er så fint🙈Får sette meg ned litt i kveld, har litt å få unna før alvoret starter på mandag.. 

 

Hva gjør dere denne fine langhelgen?

 

XOXO

snakkes shawn 🎤🎼

 • 19.05.2017 - 23:29

Heyhellowhatsup,

Som jeg har skrevet tidligere elsker jeg appen tise, og forrige uke vant jeg konsertbilletter til Shawn Mendes gjennom appen! ✨ Konserten var koselig, men mange skrikende tenåringer der. Merker det er noen år siden jeg har vært på en slik konsert, men var veldig bra uansett!

//Bukse- Bikbok// Tskjorte-Gucci//Bomber-H&M//Sko- Superga

Jeg tok med meg Sander, en av få gutter som var på konserten🙈 Antrekket mitt var ganske avslappet, men denne frøkna klarte å pådra seg gnagsår på begge føttene.. Så jeg gikk uten sko🤘

Var noen av dere på konserten?✨

XOXO

Gråværsdag☁

 • 18.05.2017 - 17:59

Da var det tilbake til hverdagen, litt slitsomt etter gårsdagen men har heldigvis gått bra🙌

Er nok en gråværsdag i dag, men går jo greit når man holder seg inne🙈 Etter jobb dro jeg til Sandvika for å ha en koselig cafédate med Celine☕ Overrasket over hvor koselig det var på Espresso House på Sandvika stasjon, rolig og avslappet atmosfære. Kan godt se for meg å sitte der alene med skoleoppgaver 👌

 

Har dere testet ut Espresso House på stasjonen? 🎈

 

XOXO

 

Uken som gikk #1

 • 15.05.2017 - 17:56

Mandag 8 mai 2017

På mandag gjorde jeg absolutt ingenting, annet enn å ligge med migrene hele dagen.. Huffamei, glad det er over nå 🙃  Men prøvde å jobbe litt med innleveringen min i pedagogikk før jeg fant ut at jeg virkelig ikke klarte å sitte foran en skjerm å skrive noe produktivt. 

Tirsdag 9 mai 2017

Ikke mye som skjedde denne dagen heller, hadde en liten forelesning før jeg dro til akupunktøren min Heidi på Lillestrøm Akupunktur Klinikk. Der fikk jeg satt noen nåler og noen magneter for å hindre fremtidige migrene anfall. Dessverre var jeg litt for sent ute med å få oppfølgingstime så hadde migrene på mandagen, noe som var utrolig smertefullt og slitsomt.. Unner ingen å ha migrene, det er så vondt 💀  Men hvis du sliter med migrene vil jeg anbefale dere Heidi, hun har redusert anfallene mine betraktelig! 

Onsdag 10 mai 2017

Da var det jobb det gikk i, jeg har vært heldig å fått jobbe onsdag til fredag denne uken, så får mye "praksis"  i pedagogikk frivillig, men dette setter jeg stor pris på! Jo mer jeg får vært ute i skolen jo bedre blir jeg som lærer, og har mer å skrive om i oppgavene mine! Er så takknemlig for at jeg kan jobbe som lærervikar ved siden av studiene mine, er jo nesten som å slå to fluer i en smekk - da begge er relevante for min fremtidige jobb 🙌  Ellers gjorde jeg meg ferdig med innleveringen jeg hadde i pedagogikk, så nå er neste vurdering faktisk eksamen.. Blir litt stressa bare av tanken.. Men har heldigvis god tid på meg! 


Torsdag 11 og Fredag 12 mai 2017 

Ikke mye som skjedde disse dagene heller annet enn jobb, men på torsdag dro jeg  en liten tur inn til Oslo for å møte en jente fra Tise, har nemlig investert i en ny vekse som jeg har hatt lyst på så lenge. Nemlig Malene Birger vesken som er perfekt til skole, reise og piknik i parken 🍓 Jeg er superfornøyd! Er blitt så glad i tise, er så mye man bare bruker én gang og deretter bare lar plagget ligget i skapet å ta opp masse plass. Er jo fantastisk at man de kan selge det videre og tjene en liten slant også 🤛  Om dere er interresert har jeg lagt ut masse nytt på tisen min @theal 😇

Lørdag 13 mai 2017 

Denne dagen feiret min mor og far 100 årslag da de begge har blitt 50 🎈 Masse gjester og mye god mat, fikk ikke tatt så mange bilder men får holde 😋  Tror mams og paps koste seg masse! Alltid koselig å samle mennesker man er glad til en sammenkomst! I tillegg til god selskap fikk de mange flotte gaver i form av opplevelser osv. Kunne ønske man hadde bursdag litt oftere hehe..

Søndag 14 mai 2017

På søndagen gjorde jeg absolutt ingenting! Og det var så utrolig deilig! Burde visst ha sånne dager oftere, for det er jaggu meg godt! 

Hva skal dere denne uken? 💥

XOXO

Haul ft. na-kd.com

 • 07.05.2017 - 14:38

For noen uker tilbake siden fikk jeg en melding i DM på instagrammen min fra na-kd.com, og for dere som ikke vet det elsker jeg na-kd. De har så mye forskjellig og er på en måte det nye Nelly.com. Men i hvert fall fikk jeg lov å velge meg ut noen plagg, og siden sommeren nærmer seg har jeg valgt ut klær i forhold til det 🙌

I skrivende sekund har jeg akkurat lagt ut en instastory med en unik rabattkoder til dere på na-kd.com som kun er gyldig like lenge som storyen er gyldig- altså 24 timer! Så her gjelder det å være rask! Hvis du ikke følger meg allerede heter jeg @thealilleng på Instagram 👊

Her har dere en liten sniktitt på noen av plaggene jeg har valgt meg! Legger også ved direktelenker til klærne så det er lettere for dere å finne plaggene jeg har valgt ut om dere er interessert i dem 🙌

1. HER  2. HER  3. HER   4. HER

 

Ikke glem å sjekke snap/instastory for å få den unike rabattkoden 😘 Hvilket plagg var din favoritt?

 

XOXO

 

Kom du mai du skjønne milde🌸

 • 06.05.2017 - 11:39

Plutselig var det mai allerede og bare litt under 2 uker (!!) til 17. Mai! 🇳  Det vil også si at det kun er 3 uker til første eksamen, og jeg er ikke klar til det. Og været ute hjelper ikke akkurat på det, vil jo heller sitte ute i solskinn enn inne i bøkene mine.. Men 12 juni, da er det sommerferie 🤘 Det blir deilig med ferie, for de siste ukene med eksamen osv er alltid stressende og utmattende! 

De siste dagene har jeg prøvd å komme meg i gang med en innlevering jeg har i pedagogikk, men har ikke kommet særlig langt enda 🙆  I går var jeg også på jobb, og det er så deilig å kunne jobbe ute når været er så fint! 😋 Senere i dag skal jeg i konfirmasjon til mine to flotte kusiner Josef & Fred, helt sykt at de allerede skal konfirmeres. For i mitt hode er de fortsatt mine små søte kusiner.  Skal ta masse bilder så kommer et innlegg om det senere. 

I morgen kommer det et spennende innlegg - så følg med på både Insta og snap 💁 Kan gi et lite hint - na-kd 🙌 

 

XOXO

🎈 Kjærlighet

 • 04.05.2017 - 16:18

Tre år det går fort det! I går hadde nemlig Sander og jeg vært sammen i 3 år, og det må jo feires! 😍 I fjor fikk vi ikke feiret dagen i og med at Sander var i Sydney🙈 Jeg syns det er så koselig å feire slike dager, for når man har vært sammen så lenge så faller man litt ned i det mønsteret der man heller ligger på sofaen og ser på en serie sammen 🤓 

 

 

I år bestemte vi oss for å dra på Kverneriet på Majorstuen, og maten var utrolig god! 🍔Jeg valgte meg ut en vegansk burger som het Mexican Standoff og for å være ærlig smakte soyaburgeren akkurat som kylling! Så vil anbefale denne burgeren 😻 Vil definitivt dra tilbake til Kverneriet ved en senere anledning!

Egentlig hadde vi tenkt oss en tur på The Well, men siden jeg hadde grammatikk test i dag utsetter vi det litt slik at jeg kan slappe helt av når vi er der🙌 Er nok det beste valget- hadde nok ikke klart å slappe helt av der når jeg hadde denne grammatikktesten på skuldrene.

 

Men vi hadde uansett en utrolig koselig dag sammen ☀ Og været var på vår side også og det er jo alltid et pluss! Godt vær= godt humør i mitt tilfelle 🌿 Men skål for tre fantastiske år med utrolig mange minner 🎈 Mange fler skal det bli 🙌 Love you😍

      

    

Ha en fin dag videre i solskinnet ☀

 

XOXO

Eksamen, stress og migrene

 • 01.05.2017 - 16:44

Huffa meg hvor for disse månedene går, nå er det snart mai og snart eksamener! For å si det mildt så gruer jeg meg, eksamens ukene er fylt med mye stress og nerver og ikke minst migrene. Får nok booke meg en time hos akupunktøren min underveis i eksamensperioden. Ganske rart hvordan akupunktur hjelper mot migrenen min, men klager ikke! Er helt fantastisk at det faktisk fungerer 🙌  Vurderer faktisk å ta den piercingen som skal hjelpe mot migrene, var det daith  den het? Jeg husker ikke helt - men om noen av dere har erfaringer med den så del gjerne tankene deres i kommentarfeltet! Setter pris på alle tips jeg kan få mot migrene 💁 

For øyeblikket sitter jeg å pugger engelsk grammatikk, er så mye jeg ikke kan som må sitte innen torsdag, da har jeg nemlig grammatikk/fonologi prøve på engelsk. Og det som stresser meg mest er at jeg faktisk må få pass på denne for å kunne gå opp til eksamen.  Så nå er det bare å pugge for å stå 🙏  Har laget meg noen såkalte flashcards med ordet jeg skal forklare på forsiden og forklaringen på baksiden, en av de beste måtene jeg lærer på 🙌  

Men nå må jeg tilbake til øvingen- denne jenta her vil ikke få fail på grammatikk testen  ✌ 

Vi snakkes senere,

XOXO

Pakk med meg✈

 • 26.03.2017 - 20:11

Hei dere!

Da har jeg endelig kommet meg frem til York, England 🇬 Var så koselig å se igjen alle fra klassen etter tre uker i praksis! Gleder meg så mye til denne uken, blir spennende å se hva den bringer 🙌

Som jeg skrev i forrige innlegg skulle jeg komme med noen tips til hvordan pakke smart når man reiser med kun håndbagasje.

1. Sugerør til smykker, Før jeg visste om dette trikset måtte jeg alltid løse opp knuter på smykkene jeg la i toalettmappen. Men ved å føre smykket gjennom et sugerør slipper man dette! Genialt spør du meg🙌

2. Sko i skoposer. De fyller mindre enn en pose og holder skitt unna de rene klærne dine.

3. Sokker i sko, dette tipset sier seg ganske selv. For å spare plass i kofferten må vi fylle alle rom der det er plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

4. Rulle klær i stedet for å brette. Dette trikset har jeg brukt i flere år, og det er faktisk sant at man får plass til mer om man ruller klærne sine.

 

5. Planlegg antrekkene du skal ha på, dette sparer mye plass i kofferten! Blir også lettere å holde orden i kofferten i og med at du vet hva du skal ha på deg til en hver tid.

 

6. Ta med basic plagg, disse kan styles på urolig mange forskjellige måter uten at folk legger merke til at du har på deg det samme. Svart,hvitt og grått fungerer alltid✨

 

7. Packing cubes. Har ikke disse selv, men ryktes at disse skal være utrolig smarte når man reiser fordi man kan komprimere masse klær inn i en "pose".

 

8. Vei kofferten. En håndbagasje kan kun være mellom 8-10 kilo, så pass på 🤔

 

Nå skal jeg ut å spise, ha en fin kveld videre!

XOXO

HOW TO: ISKAFFE ♥

 • 16.02.2017 - 12:44

Det siste året har jeg begynt å drikke kaffe, noe jeg trodde aldri kom til å skje for jeg elsker te. Det rimte, men til poenget. Svart kaffe er ikke helt min smak, men jeg drikker gjerne caffè latte, cappuccino, latte macchiato, skinny latte osv. Kaffe med melk i for å si det lett. Men for det meste drikker jeg iskaffe, for det er super enkelt å lage + at det smaker utrolig godt! Derfor tenkte jeg å vise dere steg for steg på hvordan jeg lager iskaffe ♥ 

Først må vi trakte litt kaffe, jeg trakter bare på en vanlig moccamaster, og fyller et glass halvfullt med kaffe. Jeg tilsetter enten noen suketter eller en teskje med sirup for å få litt søtere smak på kaffen. Deretter setter jeg kaffen til avkjøling så isbitene ikke smelter med engang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset
 

Når kaffen er avkjølt heller jeg i melk, vanligvis har jeg brukt vanlig skummet melk. Men i det siste har jeg brukt soyamelk og nå er det dessverre ingen vei tilbake. Iskaffe med soyamelk slår definitivt iskaffe med skummet melk. Dette har vel mye å gjøre med at soyamelken er mye søtere enn den vanlige melken og lager da en annen smak på iskaffen enn det vanlig melk gjør. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Nå er det bare å tilsette isbiter så er du good to go! Et tips her kan være å lage isbiter av kaffe så du ikke vanner ut iskaffen♥ Så enkelt lager jeg den, og det smaker super godt! ♥ Spiser gjerne en av disse energikulene i samme slengen, utrolig godt! Oppskrift kommer senere om noen er interessert! 

XOXO

 

MORSDAG ♥

 • 12.02.2017 - 17:01

Da jeg var yngre husker jeg at vi lagde kort osv på skolen og SFO, men nå som jeg har blitt litt eldre blir vel det litt stusselig. Det er jo en fin gave å gi når man er litt yngre, men når man blir litt eldre ser man hva en mor trenger. Mamma fortjener mer enn et kort på morsdagen, fordi uten mamma hadde livet vært så utrolig vanskelig. Hvem skulle lært deg å lage mat? Hvem skulle børstet håret ditt? Hvem skulle fortelle deg alt du trenger å vite? Jeg er så glad for at jeg har en mamma. 

I år har jeg kjøpt et nydelig sett fra Rituals til mamma, så mamma kan ta vare på seg selv og få en liten spa behandling hjemme. Jeg har forelsket meg i Rituals den siste tiden, mye av det kan ha å gjøre med at venninnen min jobber der!

 

Gratulerer med morsdagen mamma, i love you ♥

XOXO

Hvem er jeg?

 • 10.02.2017 - 12:28

Jo du, det er et veldig godt spørsmål. Denne frøkna her har nemlig bestemt seg for endelig opprette en blogg hvor jeg kan dele hva jeg vil, når jeg vil. En blogg, høres så 2008 ut. Dette var noe folk drev med på ungdomsskolen, men jeg har bestemt meg for å lage det når jeg er over 20 og studerer. Vi får se hva denne bloggen bringer, men spennende blir det uansett.    

Men hvem er jeg? Jo, jeg er Thea. 21 år fra Asker. Elsker å reise, men lommeboken tillater ikke det like mye som jeg skulle ønsket. Hva mer kan jeg si om meg selv? Jeg er ikke akkurat den personen med det mest spennende livet, men om du vil vite mer om meg så er det bare å følge med videre! 


 SYDNEY OPERA HOUSE (ahh vil tilbake!)

Som sikkert noen av dere vet legger jeg flittig ut bilder på Instagram, så var vel kanskje på tide å skaffe seg en blogg også. Jeg har vel holdt på ordentlig med Instagram i 2 år, hvor jeg har samarbeidet med flere ulike brands og tatt det litt mer seriøst. Hvis du følge med er brukernavnet @thealilleng :-) Jeg elsker å ta bilder, redigere og dele de, og  se responsen jeg får av følgerene mine. Jeg kan sitte timesvis på Instagram for å finne inspirasjon og nye mennesker å følge. Hvis jeg bare kunne hatt en app på mobilen min hadde det vært Instagram, så mye elsker jeg den appen haha. 

 

XOXO

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 21 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om det som faller meg inn, så velkommen til mitt liv.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits