hits

STAVERN

 • 25.11.2017 - 12:50

Litt fravær her i fra igjen, men midt oppi eksamensperioden er det liten tid til å gjøre andre ting enn å lese til eksamen. Har eksamen allerede på mandag (!!) så krysser fingrene for at det går bra! Var på hyttetur i Stavern med Maja, Guro og Pernille fra lørdag-tirsdag, med eksamenslesing i fokus. Selvfølgelig fikk vi tatt oss noen pauser, så ble litt bilder med de ulike funksjonene på kameraet på mobilen. Bildene blir jo så bra, så trenger ikke å drasse med meg kamera overalt. Og kvaliteten på bildene er jo insane! Ser jo ut som jeg har tatt det med ordentlig kamera 😯 Å dra på eksamenshyttetur er så smart, lærer så mye på kort tid. Selv om det hadde vært best å bare slappe av og kose seg på hyttetur, hadde vi det koselig selv om vi hadde mye å gjøre. Vi er så heldige som får låne hytta til stefaren til Guro, så koselig der! Og sikkert enda mer koselig på sommeren, er jo egentlig en sommerhytte😇 

Ellers vil jeg tipse dere om 50% avslag på alle varer på iDealofSweden! Gjelder fra fredag-mandag! Direktelenke HER 

Vi blogges xx 

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

22🎈

 • 14.11.2017 - 20:36

Siden sist jeg sjekket inn her på bloggen har jeg rukket å bli 22 år (!!) Føler meg gammel, savner tiden da man gledet seg til å bli eldre. Nå er det ikke sånn lengre, kunne godt vært 20 i noen år til.. Menmen vi får se hva mitt 22 år bringer! For de som ikke visste det hadde jeg bursdag 9 november, dagen tilbrakte jeg på skolen -typisk med obligatorisk forelesning på bursdagen min 🙃 Men jentene mine var så søte, hadde bakt kake med lys og kaffe til meg - og bursdagssang, heldig er jeg ! På kvelden dro mams, paps, twin, Sander og jeg på Olivia Tjuvholmen, så koselig der! Fikk til og med stjerneskudd og is siden vi hadde bursdag 🙌🏽 

Tiden har gått i ett de siste ukene, så har egentlig ikke hatt tid til å komme på noe jeg ønsker meg. Så vil si Sander var syykt flink med gaven han fant på, fikk nemlig en Nespresso kaffemaskin 😍  Altså hvor heldig er ikke jeg? Så deilig med egen maskin ☕️ Nå blir det mye kaffe fremover 🙉 Siden sist har jeg også investert i ny mobil, denne gangen en iPhone 8 plus. Uvant med så stor mobil, men kameraet er sykt bra! 

Ellers har det ikke skjedd mye mer enn eksamenslesing, skole og jobb. Har dessuten en bra rabattkode å dele med dere hos IdealOfSweden, bruker kun deksler der i fra og er super fornøyd! Koden "THEA" gir 20% hos IdealOfSweden frem til 21 november. Supersmart å bruke om du har tenkt å handle julegaver? De har både mobildeksler, powerbanks, ladekabler og lommebøker. 

Vi blogges xx

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

absence

 • 24.10.2017 - 20:24

Oisann, borte bra men bloggen best eller hva? Vært litt fraværende på soisale medier de siste ukene, lite motivasjon er vel en av grunnene, men også at jeg ikke har hatt noe å skrive om. De siste dagene har vært utrolig koselige, på fredag tok Sander og jeg turen inn til Oslo for å spise på Agave. Jeg kjøpte en tre retters til han i bursdagsgave som måtte brukes innen oktober. Veldig hyggelige lokaler, men mye trafikk av Foodora syklister inn og ut - ganske forstyrrende. Maten var helt grei, men ikke overveldene god dessverre 🙊

På lørdag hadde jeg noen venninner på besøk, superkoselig med en liten Palma reunioun!🇪🇸 Solveig er endelig hjemme en liten uke fra Trondheim så vi tok oss turen på Zumba, alltid gøy! Vi var så heldige å fikk en prøvetime på Vest Helse der den flinkeste instruktøren (Hege) jobber! Savner tiden med Zumba hver mandag, onsdag og lørdag så mye, er den beste treningsøkten for man glemmer helt at man faktisk trener! 💃🏻

I dag har jeg hatt studievenninnene mine på besøk, vi skal nemlig ha et opplegg i norsk på en skole i Bærum om noen få uker så en del planlegging vi måtte få fikset ! Mye hyggeligere å være hjemme hos noen enn å bare sitte på skolen å jobbe, så i dag koste vi oss med popcorn, taco og is!  Når vi var ferdige med skolearbeidet for dagen hadde jeg et lite sminkekurs for Maja, alltid gøy å gi tips og triks til andre! Sminket også Guro, hun ble såå fin! Legger ved bilder under⬇️

Vi blogges veldig snart xx

FIKA

 • 13.10.2017 - 14:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bildene er fra lørdag for to(?) uker siden med fineste Rebecca, så kos! Må gjentas asap. 

Heihei alle søte lesere! 

Lite fravær fra meg de to siste ukene, men tredje studieår tar på - mye å gjøre! Halvveis inn i oktober nå også, tiden flyr bare fort forbi og jeg føler ikke jeg henger helt med. Men nå er det endelig helg, så kan koble litt ut og slappe av. For øyeblikket leser jeg Kjære av Linnea Myhre, og til nå liker jeg den utrolig godt! Klarte ikke legge den fra meg i går kveld, så er godt over halvveis i boken allerede. Var egentlig ren tilfeldighet at jeg begynte å lese boken, måtte nemlig lese en bok til studiet også så poppet den opp på hjemsiden i eBokBib appen. Så greit å bare kunne låne bøkene jeg trenger på iPaden så slipper jeg å gå ut å kjøpe dem. Måtte inn på nettet for å fikse på lånekortet mitt fra biblioteket, og det sykeste er at jeg fikk det i 2003. Det er 14 år siden det, flink til å ta vare på ting altså! 

 

Vi blogges xx

jeg har vært dårlig

 • 21.09.2017 - 20:53

plutselig var det torsdag, og jeg har ikke blogget siden mandag. Får dårlig samvittighet for var inne i en god rutine igjen når det gjaldt bloggen, men jeg ble dårlig. Dårligere enn jeg har vært på lenge, fikk et ganske kraftig migreneanfall så var helt ute å kjøre på tirsdag. Onsdag også for den saks skyld, men var på jobb så måtte bare bite tennene sammen og komme meg igjennom dagen. Sykt hvor utmattet jeg blir av anfallene mine, kan være sliten i flere dager etterpå. Men nå er energien tilbake, så det vil si at jeg er tilbake! Skal til akupunktøren på mandag så da får jeg nok noen ekstra nåler her og der for å få orden på alt igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUSHI? SUSHI.

 • 18.09.2017 - 12:09

På lørdag så jeg endelig min kjære Valentina igjen, er så hyggelig hver gang vi møtes. Hun er en av de vennene jeg har som jeg ikke trenger å snakke med hver dag for når vi møtes, er det som vi så hverandre i går. Sånne venner er så utrolig deilig å ha! Jeg var ikke i mitt ess på lørdag grunnet ekstremt dårlig søvn (...) så planene vi hadde byttet vi heller ut med en tur i skogen. Alltid deilig å få litt frisk luft, og spesielt deilig når sola skinner! Endelig har vi fått noen fine høstdager, ikke bare regn. 

På kvelden hentet vi sushi og koste oss med smågodt og film, en veldig avslappet og herlig lørdag spør du meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

friday friday

 • 15.09.2017 - 12:04

Min etterlengtede fredag er endelig her, skal bli så deilig med helg! Allerede vært en tur på skolen, og skal straks på jobb. Ferdig kl fire, så da blir det helg, skal ikke noe spesielt enda men gleder meg til å sove litt lengre enn det jeg har gjort de siste nettene. Sover ekstremt dårlig om dagen, så må virkelig få meg en god natts søvn snart. 

Så deilig at det er ordentlig fint høstvær nå, fine farger på trærne og sola titter frem. Så vakkert! Må komme meg ut å få tatt noen fine bilder mens trærne fortsatt har flotte farger, høsten er perfekt til å ta kreative bilder! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klokken min er fra Daniel Wellington, du får 15% ved å bruke rabattkoden " thealilleng15 " <-- KUN gyldig til 30 september (!!) 

(spons)

 

studiedag

 • 13.09.2017 - 14:47

 Onsdag betyr studiedag for meg, er så heldig som har studiedag hver onsdag! Vanligvis bruker jeg onsdagene mine til jobb i og med at jeg er vikar i skolen, så får litt "ekstra" praksis hver uke. I dag har ikke vært noe unntak, så jeg har vært på tur og kost meg! Hvis noen har tenkt på å bli lærere så bør dere definitivt gjøre det! Så ettersom jeg bruker mye av studiedagen min på jobb, sitter jeg alltid igjen etter forelesninger på tirsdager. I går valgte Maja, Guro og jeg å sette oss ned på Espresso House for å gjøre unna litt skolearbeid. Deilig å ikke alltid sitte på skolen, og i litt mer koselige omgivelser! Skal skrive en oppgave hvor jeg skal sammenligne bok og film, så er en del å gjøre- men heldigvis er jeg ute i god tid. 

Lagde sykt gode hjemmelagde burgere+ burgerbrød i går, så tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere litt senere! 

Hva har dere gjort i dag? 

Vi blogges xx

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG KAN FLY ...

 • 06.09.2017 - 12:00

På lørdag var jeg og noen venninner på Tusenfryd, kan nesten ikke huske sist jeg var der! 9. klasse kanskje ? Jeg var i hvert fall ikke høy nok til å ta flere av attraksjonene den gang, så var morsomt å få tatt de denne gangen. Kjæresten til Pernille var så heldig at han hadde fikset gratisbilletter så vi fikk komme inn gratis pluss at vi fikk gratis lunsj - for en dag! 

Vi var ganske tidlig ute så slapp unna mye av køen på de første attraksjonene vi tok, er det noe jeg tviler jeg kommer til å ta igjen er det spinspider! For en forferdelig attraksjon, trodde seriøst jeg kom til å svime av eller falle ut når den var på sitt høyeste. Men nå kan jeg hvert fall si at jeg har tatt den 😅 Ellers var det supermorsomt å ta de andre berg og dalbanene, morsomt å få gjort noe jeg aldri pleier å gjøre! Cravet sykt sukkerspinn så kjøpte meg tidenes største sukkerspinn- sykt digg, men ikke særlig sunt..( men skjer jo så sjeldent at det må være lov..) 

Slenger med noen bilder fra dagen, heldige med fint vær var vi også! 

Vi blogges xx

 

 

Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset 

(ja, buksen min raknet.) 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset 

 

VILLA MALLA

 • 14.08.2017 - 21:19

Denne helgen har jeg hatt besøk av mine danske besteforeldre, derfor tok vi oss turen ut til Villa Malla på søndag ettermiddag. Selv har jeg bare vært der på vinteren når det har vært mørkt, så var fint å se det i strålende sol i dag! Superkoselig med palmetrær og sandstrand, og mange fine malerier og skulpturer i det gamle Filtvet fyrtårn, superkoselig søndagstur! Dessverre var  ikke lunsjen noe å skryte av, men var helt ok. Vil nok heller spise middagsbuffeten neste gang (: Utrolig koselig med litt mer syden selv om jeg har kommet hjem, får virkelig mer sommerfølelse av palmetrærne! Studiestart nærmer seg, så prøver å holde på sommerfølelsen enn så lenge, lenge leve sommeren 😋  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

SISTE DAG I JULIII

 • 31.07.2017 - 20:57

Heisann, plutselig hadde det visst gått noen dager siden sist jeg sjekket inn her sist men her er det i hvert fall ei litta update 😅

I dag har min venninne Synøve endelig funnet seg et rom i et kollektiv på Ås der hun skal studere fra høsten av! Rebecca og jeg ble med henne på visninger i dag og hjalp henne velge det perfekte stedet, og jeg tror hun ble kjempe fornøyd med stedet hun har skrevet under kontrakt på. Blir både rart og trist at hun flytter vekk, men heldigvis er det bare 45min fra Asker så er ikke allverden, så skal nok gå bra! Vi reiser jo sammen til Palma snart så vi får masse tid sammen der 😌Ellers så vi oss litt rundt i sentrum av Ås, men var ikke akkurat store greiene, men bare det mest essensielle. De hadde hvert fall Waynes Coffe der, så vi satte oss ned der og spiste en liten lunsj før vi turet tilbake til Asker igjen. 

Ellers har det ikke skjedd så mye annet, i går var Sander og jeg ute å spiste lunsj sammen på en hyggelig italiensk restaurant i Sandvika, Fellini tror jeg den heter om jeg ikke tar helt feil. Aldri tenkt over at den er der, men var veldig koselige lokaler og god mat!  Senere på kvelden dro vi på Egon i Asker med mams, paps og Mikkel, så ble mye god mat på oss i går! 

 

 

 

 

 

 

The last few days

 • 26.07.2017 - 22:14

Litt litte oppdateringer fra meg i det siste, men ligger litt på latsiden for bloggingen om dagen da jeg prioriterer andre ting - men skal bli flinkere de neste ukene! Bare 11 dager til jeg reiser til Palma med jentene, gleder meg såå mye! Så skal passe på å oppdatere dere masse mens jeg er der, litt mer spennende enn når jeg er her hjemme.. 

Men back to the headline, de siste dagene har jeg gjort litt forskjellig. På fredag tok jeg meg turen til Burduvann i Lommedalen sammen med en del venner hvor vi koste oss i noen timer. Var vel egentlig ment at alle skulle sove over der i telt, meeen det fristet ikke så mye så jeg dro hjem. Men utrolig koselig å gjøre noe annet sammen enn det vi vanligvis gjør når vi treffes! Så her er det noen bilder fra de siste dagene, enjoy! 

 


    

   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

BULGARIA 💫

 • 02.07.2017 - 11:01

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Heyhey guys, 

De to siste dagene har vi vært både hektiske, men også morsomme! På fredag tok vi turen til en innsjø/demning/elv (aner ikke helt hva det var) hvor det også var et stort badebasseng, super deilig å få slappet av i sola! Har vært en liten hetebølge her de siste dagene så ekstremt varmt for oss som ikke er så vant til varmen. Vi har fått mange blikk og folk som tar bilder av oss osv, for tror ikke de har sett så mange turister på en og samme tid. Og blondiner slår godt an her nede!  I går dro vi inn til Stara Zagora, for å være med på en konferanse. Dessverre fikk jeg migrene så min dag der var ikke optimal, husker så å si ingenting fra i går da jeg ble så dårlig.. Har derfor hatt en rolig morgen da de andre har dratt ut, veldig deilig å få få slappet av og bli helt frisk så jeg slipper å gå rundt å føle meg dårlig..  Hva vi skal i dag er jeg usikker på, men det kommer jeg til å finne ut av!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Har tenkt litt på å filme en video eller to, noe dere ønsker? 

 

Vi blogges xx 
 

Gratulerer med dagen!

 • 17.05.2017 - 23:43

Hipp Hipp Hurra for 17 mai! Jeg startet selv dagen rolig, sov lenge før jeg spiste litt frokost med familien og senere spiste en god lunsj med Sander💛  Helt perfekt å begynne dagen rolig med min kjære! Ikke var det fint vær i dag heller så fristet lite å gå å se på toget i sentrum, så like greit å holde seg hjemme.  Jeg har ingen bunad så ble skjørt på meg i år, litt kaldt men gikk greit 🤗  Ønsker med såå bunad, da har man allerede planlagt antrekket for 17 mai inntil man dør 😅  


// Skjørt - Zara // Sko - Superga // Bomber- H&M // Body- BikBok //

Litt senere på dagen tok Sander og jeg turen til Rebecca hvor vi spiste god mat i hyggelig selskap. Lavkarbokaken var ikke helt en suksess, men hadde heldigvis den folkeelskede pavlova kaken så gikk greit 👌🏼  Nå er jeg klar for å ta senga, 18 mai er uheldigvis ikke en fridag så denne frøkna skal på jobb. Men skal nok gå bra!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Håper dere alle har hatt en super dag! 💜

 

Bakeglede før 17.mai

 • 16.05.2017 - 17:20 

Hola amigos, 

16 mai i dag allerede, det vil si 17 mai i morgen! I år har jeg valgt å lage to ganske så forskjellige kaker, nemlig en suksessterte og pavlova. Så tenkte å vise dere fremgangsmåten jeg har brukt for å lage suksessterten, da den er litt annerledes enn den vanlige i og med at denne er lavkarbo. Jeg fant oppskriften HER , så håper den er god, for jeg kan jo ikke smake på den før i morgen .. 🙄  Var godeste Maja som anbefalte meg denne  🍰

 
FREMGANGSMÅTE: 
Forvarm ovnen til 160 grader (varmluft) 
- Pisk eggehvitene og sukrin til eggehviten er luftig og stiv. 
- Vend inn malte mandler og bakepulver med slikkepott. 
- Vend inn smeltet smør og vend godt om, unngå å piske/røre for hardt for da vil all luften falle ut av eggehvitene. 
- Stekes i en rund form kledd i bakepapir på nederste rille i 35 minutter. 


FYLLET: 
- Ta eggeplommene, sukrin, fløte og vaniljepulver i en tykkbunnet kjele og kok opp ved svak varme. Må røres i hele tiden. 
- Når eggeplommene kommer opp mot kokepunktet begynner røren å tykne, da skal du spe på med smøret. 
- Sett røren i kjøleskapet og rør om i det av og til, når røren er nedkjølt kan vi spre det på den avkjølte bunnen. 
- Smelt litt mørk sjokolade på toppen for å pynte kaken, men det er ikke nødvendig 

 

Krysser fingrene for at den smaker bra 🤞🏼 Har jo laget en pavlova som backup, men hadde vært digg om denne ble bra👏🏼  Den skulle nok egentlig vært gulere, men brukte vaniljestang isteden for vaniljepulver så den ble litt mørkere 🤓 

Hva skal dere i morgen? 

XOXO
 

 

YORK (VIDEO)

 • 19.04.2017 - 21:53
DYAvWuqbE1c
 
Hei dere! 
Som jeg skrev i mitt forrige innlegg har jeg satt sammen alle klippene jeg tok fra turen til York, og nå er den endelig ferdig! Tar jo litt tid å klippe og fikse så tok litt lengre tid enn forventet, men nå kan dere få en liten innsikt i hva vi gjorde på studieturen vår til England.(Klikk på bildet over for å komme til videoen) 
 
Enjoy! 
XOXO
 


 


 

YORK MINSTER ⛪

 • 15.04.2017 - 14:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

 

 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Hellu people long time no see..  Men nå er jeg tilbake fra studieturen vi hadde til York! Det var utrolig morsomt, men veldig deilig å komme hjem til egen seng 😇 Bildene er tatt utenfor The Minster of York, dessverre var vi litt sene så vi fikk ikke gått inn, men det var et utrolig flott bygg på utsiden så tenker meg innsiden var enda penere!

Jeg har filmet en del klipp fra turen så holder på å sette de sammen til en liten vlog , så stay tuned 👀

XOXO

 

 

 

PROPER HAMBURGERS🍔

 • 27.03.2017 - 17:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

I går endte vi opp på Proper Hamburgers, Vi var vel rundt 45 stykk som spiste middag sammen så var travelt i restauranten! Helt ok burgere, men drar nok ikke tilbake dit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag er mandag og vi har blitt plassert ut på The Norwegian Study Centre ved universitetet i York. Timeplanen vi har fått er også ganske tett så blir ikke like mye fritid som vi hadde håpet på, men vi får bare gjøre det beste ut av det🙌🏼 Heldigvis har vi fri fra ca 15 hver dag om ikke tidligere. På torsdag skal vi på skolebesøk til noen forskjellige barneskoler her i York, det blir spennende! I dag tok vi oss turen til sentrum og fikk kjøpt oss litt forskjellig. Kan vise dere i et senere innlegg 🤗

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Dessverre har vi ikke vært så heldige med været i dag, men vi overlever 😋 Heldigvis meldt bedre vær i morgen 🙌🏻 

 

XOXO

 

Bare fem dager til ...

 • 21.03.2017 - 19:52 

Dagene fyker forbi for tiden, så blir lite til til både Instagram og blogg, men lover å bli flinkere i de kommende ukene. Plutselig var det tirsdag, og bare tre dager igjen av praksis. Og bare fem dager til York! På søndag drar nemlig engelsk klassen min og jeg på studietur til York i England. Vi skal være der i seks dager, og jeg gleder meg kjempe masse. Blir spennende å se hvordan uken der blir! Vi skal bo på en bed&breakfast, så får håpe det er ok der 🙏🏽 Gleder meg masse til sightseeing og koselige kvelder! Er så glad at vi som klasse fikk muligheten til å reise på studietur. 

 

Et "pakk meg meg" innlegg kommer senere i uken, hvor dere kan få litt tips og triks til hvordan dere kan pakke på en smart måte. Jeg skal nemlig reise med KUN håndbagasje, så det vil si jeg ikke har mye plass til å pakke til de seks dagene jeg skal være borte. Så da er det bare å dra frem alle gode tips på hvordan man pakker fornuftig 🙌🏽 

 

Om noen her har vært i York tas tips om sightseeing, shopping og restauranter i mot med åpne armer! 

Vi blogges, 

XOXO

 

PANNEKAKER TIL MIDDAG?

 • 28.02.2017 - 20:27 

Ja, du leste riktig. I dag spiste vi pannekaker til middag fordi det er den internasjonale pannekakedagen!  Jeg valgte å lage amerikanske pannekaker fordi de er ganske mettende i forhold til vanlige tynne. De ble utrolig gode, men i og med at de er så mektige ble det en god del igjen som jeg kan spise til frokost i morgen🙊 Hvis noen ønsker oppskrift på pannekakene kan jeg godt lage et innlegg om det, bare legg igjen en kommentar😋 Har ikke en helt spesifikk oppskrift, men kan prøve så godt jeg kan. Akkurat nå har jeg kommet hjem fra en kveldstur med min hund, Truls. Er egentlig veldig deilig å få frisk luft og gå tur på kvelden etter en lang dag med forelesninger og jobbing med oppgaver, men ikke særlig deilig at det er så utrolig slafsete ute.. Resten av kvelden går til oppgaveskriving, mistet dokumentet mitt med oppgaven jeg hadde skrevet så måtte starte helt på nytt.. Utrolig kjipt, men er allerede godt i gang så håper det går bra 🙏🏼  

 

XOXO

 

 

 

 

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign