hits

PANNEKAKER TIL MIDDAG?

 • 28.02.2017 - 20:27 

Ja, du leste riktig. I dag spiste vi pannekaker til middag fordi det er den internasjonale pannekakedagen!  Jeg valgte å lage amerikanske pannekaker fordi de er ganske mettende i forhold til vanlige tynne. De ble utrolig gode, men i og med at de er så mektige ble det en god del igjen som jeg kan spise til frokost i morgen🙊 Hvis noen ønsker oppskrift på pannekakene kan jeg godt lage et innlegg om det, bare legg igjen en kommentar😋 Har ikke en helt spesifikk oppskrift, men kan prøve så godt jeg kan. Akkurat nå har jeg kommet hjem fra en kveldstur med min hund, Truls. Er egentlig veldig deilig å få frisk luft og gå tur på kvelden etter en lang dag med forelesninger og jobbing med oppgaver, men ikke særlig deilig at det er så utrolig slafsete ute.. Resten av kvelden går til oppgaveskriving, mistet dokumentet mitt med oppgaven jeg hadde skrevet så måtte starte helt på nytt.. Utrolig kjipt, men er allerede godt i gang så håper det går bra 🙏🏼  

 

XOXO

 

 

 

 

OPPGAVESKRIVING OG CAFÉBESØK

 • 27.02.2017 - 15:01


 

Huff, dagene flyr forbi og jeg har alt for mye jeg skulle ha gjort. Hadde egentlig satt av deler av lørdagen og søndagen til å bli ferdig med en innlevering, men fikk ikke gjort noe på søndagen fordi jeg hadde migrene.. Er så sykt irriterende å få migrene når jeg har planlagt å jobbe med innleveringen den dagen, de som har migrene skjønner nok hva jeg mener.. Men får bare prøve å være effektiv de to neste dagene🙏🏼

 


 

Etter dagens forelesning dro Guro, Maja og jeg en tur på Sandvika Storsenter for å se etter noen små duppeditter Maja trengte før vi satte oss ned på Kanel. Jeg elsker Kanel, men har aldri vært på avdelingen som er inne på senteret så det var koselig å teste det også.  Syns det er utrolig koselig å kunne unne seg et lite cafébesøk på en hverdag, i godt selskap. Men nå er det slutt på kosen, for nå skal oppgaven min skrives.  Vi blogges! 

 

XOXO

 

  

CRÉPERIE DE MARI

 • 24.02.2017 - 14:34

I går tok jeg turen til Oslo sammen med Maja for å møte Guro, tror aldri vi har brukt så lang tid på å komme oss til Grünerløkka før! Vi dro hjemmefra i 14 tiden og var på Grünerløkka kl 16... Det hele begynte med at vi satte oss på feil trikk og byttet da trikk på Majorstuen, og da skulle alt egentlig gå bra helt til en bil sperret veien for trikken.. Så vi ble sittende i trikken i et kvarter før vi tok følge med en hyggelig jus-student til en annen holdeplass så vi kunne komme oss frem. For et styr, men vi kom oss frem da heldigvis! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vi var selvfølgelig sultne etter den lange reisen vår så vi tok oss turen opp til Créperie de Mari, og det var helt fantastisk! Veldig usunt, men må være lov en gang i blant. Utrolig koselige lokaler og utmerket gode pannekaker, så de som ikke har vært der før burde virkelig ta turen dit! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Etter Créperie de Mari gikk vi oss en liten tur og oppsøkte kule vegger, må jo ha bilder til Instagram😋  Og vi fant mange, har allerede postet et bilde fra i går på Instagram, så det er bare å ta en titt😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  

Ha en fin fredag! 

XOXO


 

ENERGIKULER PÅ 1-2-3!

 • 20.02.2017 - 15:02

For en stund tilbake siden fant min mor en oppskrift på energikuler på Franciska's Vakre Verden, de er utrolig gode og sunne! Jeg har modifisert oppskriften litt, men all ære for denne oppskriften går til Franciska. Oppskriften rekker til ca. 20 kuler, og kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 uker hvis de ikke er spist opp innen den tid 😋

1. Det første du må gjøre er å fjerne stenene inni dadlene. Deretter kjøres dadler, kokosmelk og honning i en foodprosessor til du får en jevn blanding uten klumper. 

2. Gjør klar en bolle med kakaomassen før du blander sammen havregryn, kakao og daddel blandingen i en annen bolle. Jeg valgte denne gangen å male havregrynen slik at jeg fikk en mer jevn konsistens, og syns dette virkelig utgjorde en forskjell på smaken av kulene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

3. Kna sammen blandingen til den er klissete, men fast. Og trill deretter små kuler og trill dem i kakaomassen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

4. Legg alle kulene på et brett og sett dem til avkjøling og volià du er ferdig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

XOXO


 

 

 

 

 

 

Prokrastinering ?

 • 19.02.2017 - 18:14

Jada, jeg kan gjøre det i morgen. Det går helt fint. Hvor mange ganger har man ikke fortalt seg selv det? Jeg gjør det hele tiden, alt fra å rydde rommet, vaske klær til skrive mappekrav. Og hver gang jeg gjør dette angrer jeg, det blir som en ulempe for meg og jeg stresser hver ensete gang jeg prokrastinerer. Jeg kan vel si at jeg er flinkest til å prokrastinere de gangene jeg har ukesvis på et mappekrav, for da kan jeg jo bare gjøre det i morgen? Men jeg tar så voldsomt feil! For gjør jeg det i morgen? nei, jeg gjør ikke det.. Så det blir ond sirkel for meg selv, kan vel si karma is a bitch.

  
Prokrastinering er en kronisk utsettelsesatferd, som kjennetegnes ved at utsettelsene er en ulempe for personen. Man er som regel klar over dette selv, og angrer og stress vil oppstå.  

Nå skal de sies at jeg faktisk gjør noe i de ukene før mappekravet skal leveres, men når man skrive en oppgave må man lese mye .Og av og til bruker jeg nesten mer tid på å lese stoff til oppgaven en tid jeg bruker på å skrive oppgaven. Noen av dere lurer kanskje på hva jeg studerer, men det kan jeg ta i et annet innlegg for de som lurer. 

For noen er prokrastinering helt uaktuelt, men for flesteparten av oss er det helt normalt.  Men i det lange løpet kan prokrastinering ha negative konsekvenser både for prestasjon, velvære og helse. Og de er noe jeg vet av erfaring. Jeg har slitt mye med migrene og jeg vet at når jeg prokrastinerer kommer jeg til å møte mye stress som vil resultere i migrene. Derfor har jeg blitt veldig flink til å jobbe strukturert med oppgaver, skrive disposisjoner til oppgaver og gjerne satt av dager til når jeg skal jobbe med oppgavene. Men av og til sklir disse mønstrene på hvordan jeg skal gjør ting ut, og da blir kommer jeg garantert til å angre. 

I dag angrer jeg noe inderlig på at jeg er så flink til å prokrastinere, for nå nærmer innleveringene seg og jeg ligger ikke etter tidskjema for å si det sånn.. 

Noen andre som prokrastinerer?

XOXO 

 

WHAT'S IN MY BAG?

 • 18.02.2017 - 12:40

Hva har jeg i vesken min varierer fra dag til dag, om jeg skal på forelesning eller om jeg bare skal en liten tur på senteret. Men det jeg skal vise dere i dag er ting jeg alltid har med meg uansett om jeg skal på trening, forelesning eller på café.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Akkurat nå bruker jeg denne sekken fra Mango, super fin! Så den da jeg var SS med Guro, og måtte dra tilbake på kvelden for jeg måtte bare ha den! Så håper jeg får brukt den masse fremover! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Sekken har bare to rom, men syns det er like greit for da kan jeg selv ha små mapper med ting inni sekken. Det er et lite rom foran på sekken og det vanlige store. I det lille rommet foran på sekken har jeg ting som jeg strekker meg etter ofte, slik som pastiller, carmex, håndkrem, headset osv. Håndkremen er fra Rituals og den er helt fantastisk, lukter kjempe godt og fukter utrolig bra. Uansett hvor jeg går må jeg ha med headset, og når jeg har det i dette lille rommet foran på sekken er det lett å finne raskt nå jeg trenger det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

 

I hovedrommet på sekken har jeg alltid litt forskjellig, men har som regel med meg en drikkeflaske, lommebok, mobil, og en mappe med nødlader osv. Man kommer ikke særlig langt den dag i dag uten mobil og lommebok, så dette er to ting jeg alltid har med meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

 

Hva har du i vesken din? 

XOXO

 

Slik handler du på aliexpress/ebay !

 • 17.02.2017 - 13:43

I det siste har interessen for kinesiske nettbutikker eksplodert. Både Ebay og Aliexpress, men også kinesiske wholesale sider som Zaful, Shein osv. For å si det enkelt er dette nettsider som selger alt mulig, til en veldig billig penge. Alt fra sminkekoster til sko og ladere, til og med konditorfarge. Du kan så å si få alt. Er perfekt for oss som liker å følge noen av de crazye trendene, og ikke bruke alt for mye penger på det. 

Jeg har bestilt mye rart fra disse sidene, og jeg tenkte å dele litt erfaringer og tips til deg som har lyst til å prøve å handle på disse sidene. Det første som er viktig å poengtere er at det tar lang tid før man får produktene man har bestilt! Det kan ta alt fra én uke til 2 måneder, dette er fordi det meste blir sendt fra Kina med vanlig brevpost. Derfor kan det ta veldig lang tid, jeg har også lest noe om at de handler med containere som fraktes ved båter osv, men ikke helt sikker på om det stemmer haha. 

Jeg bruker som regel aliexpress fordi her kan man se feedback andre kjøpere har lagt igjen på for eksempel en bomberjacket. Da kan man lese hvordan kvaliteten er, hvor lang tid det tok før det kom frem og generelle erfaringer andre kjøpere har hatt. Man scroller da ned, og trykker seg inn på feedback.Når man har klikket seg inn på feedback kan man da lese hva andre har skrevet om produktet, på denne jakken er det gode tilbakemeldinger og mange som har bestilt. Derfor er det lettere for deg å se om du liker produktet eller ikke, for det de viser på bildet kan man slettes ikke tro på! De fleste selgerene bruker ikke egne bilder, men tar bilder fra feks Zara, Mango osv fordi de lager noe som ligner. Jakken over er en replica av en bomberjacket fra Stradivarius. 
Som dere ser over er det flere tilbakemeldinger og bilder av produktet de har fått i posten. Aliexpress er kjent for lage replicas av klær, sko osv fra dyrere butikker. F.eks. jakken jeg viste over har et merke fra Stradivarius inni, selv om jakken ikke kommer derifra. Om dere husker den skinnjakken som var så populær i fjor på vår/høsten finnes det utallige replicas av denne på Aliexpress til en mye billigere penge. Selv om det ikke står at jakken er fra Zara, kan man risikere å få en jakke med Zara merkelapp inni. Så det er noe man kan være litt obs på når de gjelder handling på disse sidene, ikke at gjør noe da😅  Jeg kjøpte min i blå på Zara for 6-700 kr mens på ali koster den kun 26$. 

Den siste tiden har det også vært populært å bruke fishnets under ripped jeans, og ali har utrolig mange kule strømpebukser med ulik størrelse på hullene. Og disse koster 1/3 av hva de blir solgt for i de norske butikkene. Selv har jeg disse to ; store hull & små hull , disse koster mellom 1-2 $, suuper billig!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Ebay bruker jeg bare når jeg ser at andre har vært fornøyde med hva de har bestilt, i og med at det ikke er noen feedback tab der. Derfor er jeg forsiktig når de gjelder handling der. Har gjort noen bomkjøp der for å si det sånn. Har prøvd å kjøpe bikinier og badedrakter og de har jo ikke passet, passformen har vært helt merkelig. Men ting som ikke er klær som feks strykemerker osv går fint å bestille. Jeg har disse; girlgang & blomster. Har også bestilt roser i latex som ser helt ekte ut, så nå har flotte blomster hele året rundt 🤗

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAndre ting som er superbillig å bestille fra ebay er smykker som ringer, armbånd, chockers, klokker osv. Kvaliteten er ikke alltid den beste, men mye av det vi finner på ebay/ali finner man i butikker som glitter osv! Så mye penger å spare her! De har alt! Her er noen av de jeg har bestilt: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

1. HER  2. HER 3. HER

Siden disse sidene er kinesiske, er størrelsene totalt forskjellige fra hva vi har her hjemme. En XL på disse sidene kan være en XS i Norge, så dette er noe å være obs på! Derfor er det utrolig viktig å sjekke feedbacken på produktene man har lyst til å bestille! Anbefaler ikke dere med litt større bryst å kjøpe bikinier/badedrakter med mindre noen andre har erfaring med det - for en XXL i asiatiske størrelser er en M i norske størrelser. Utrolig synd fordi det er ekstremt mange fine bikinier/badedrakter på disse kinesiske sidene. Men hvis jeg finner noen bra liker deler jeg selvfølgelig! 

Både Ebay og Aliexpress selger replicas, også av sminke. De har alt fra Mac til Too Faced, men i og med at sminken ikke kommer fra original fabrikkene og er fake, vil jeg ikke anbefale noen å bestille sminke på disse sidene nettopp fordi vi ikke vet hva produktene inneholder. Hvis man har lyst til å teste ut sminke fra ebay, vil jeg anbefale å bare bestille fra selgere som kommer fra Sør-Korea. Dette er fordi koreansk sminke er kjent for å være bra + at de har god hudpleie. Har ikke testet ut så mye koreansk, men tenker jeg kan lage et innlegg om dette når jeg har testet ut litt mer. 

Et siste tips er å melde deg inn i ebay/ali grupper på facebook, her får jeg mye inspirasjon til hva jeg kan kjøpe men også tips fra andre. Hvis man for eksempel er ute etter noe, kan man spørre i gruppen og få hjelp.  
Jeg er medlem av bla disse gruppene: 
- Ebay for jenter/kvinner (den største norske siden) 
- Aliexpress and ebay lovers (engelsk) 
- <3 ebay ebay ebay <3 

 

Lykke til med shoppingen! PS. Du blir avhengig!

XOXO

HOW TO: ISKAFFE ♥

 • 16.02.2017 - 12:44

Det siste året har jeg begynt å drikke kaffe, noe jeg trodde aldri kom til å skje for jeg elsker te. Det rimte, men til poenget. Svart kaffe er ikke helt min smak, men jeg drikker gjerne caffè latte, cappuccino, latte macchiato, skinny latte osv. Kaffe med melk i for å si det lett. Men for det meste drikker jeg iskaffe, for det er super enkelt å lage + at det smaker utrolig godt! Derfor tenkte jeg å vise dere steg for steg på hvordan jeg lager iskaffe ♥ 

Først må vi trakte litt kaffe, jeg trakter bare på en vanlig moccamaster, og fyller et glass halvfullt med kaffe. Jeg tilsetter enten noen suketter eller en teskje med sirup for å få litt søtere smak på kaffen. Deretter setter jeg kaffen til avkjøling så isbitene ikke smelter med engang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset
 

Når kaffen er avkjølt heller jeg i melk, vanligvis har jeg brukt vanlig skummet melk. Men i det siste har jeg brukt soyamelk og nå er det dessverre ingen vei tilbake. Iskaffe med soyamelk slår definitivt iskaffe med skummet melk. Dette har vel mye å gjøre med at soyamelken er mye søtere enn den vanlige melken og lager da en annen smak på iskaffen enn det vanlig melk gjør. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Nå er det bare å tilsette isbiter så er du good to go! Et tips her kan være å lage isbiter av kaffe så du ikke vanner ut iskaffen♥ Så enkelt lager jeg den, og det smaker super godt! ♥ Spiser gjerne en av disse energikulene i samme slengen, utrolig godt! Oppskrift kommer senere om noen er interessert! 

XOXO

 

Valentines

 • 15.02.2017 - 12:59

I går var det valentine's day og i vår faste tradisjon dro Sander og jeg på Bambus sushi og på kino. Jeg elsker virkelig valentine's day, det blir liksom en dag man setter ekstra pris på forholdet man er i og setter av tid til dem man elsker mest. Jeg kan ærlig innrømme at vi ikke drar så ofte på dates nå som vi har vært sammen i snart tre år, så derfor er jo valentinsdagen en super anledning til dette. 

Bambus Sushi er en av våre favoritt restauranter atmosfæren er så god og det er så avslappende og behagelig å være der. Vi pleier som regel å bestille crispy duck, og det er helt nydelig! Hvis du ikke har prøvd det anbefaler jeg deg virkelig å teste retten ut! Men i går gikk vi for vårruller, biff og sushi, utrolig godt det også. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi så Fifty Shades Darker etter middagen, fullstappet sal og mange irriterende kjærestepar rundt oss. Huff. Satt noen ved siden av oss som kommenterte på alt i filmen, det er så sykt irriterende. Menmen, filmen var ikke så mye å skryte av heller, ikke særlig spennende. 

Hva gjorde dere på valentine's day? 

XOXO
 

 

 

 

tanker..

 • 13.02.2017 - 18:29

Akkurat som deg, har jeg også både gode og dårlige dager. Selv om gårsdagen kunne ha vært den mest koselige kvelden jeg har hatt på lenge, kan fortsatt dagen i dag være forferdelig. Jeg vet ikke om det bare gjelder meg, men man må faktisk bare akseptere at hver en dag ikke kan være like bra. Og det er kanskje bra å tenke slik, for da kan ikke en hver dag være like ille som den andre. 


Some days are just hard, 
but there is hope in tomorrow. Om jeg har en god eller dårlig dag avhenger mye av omgivelsene rundt meg. Jeg kan jo innrømme at jeg ikke har de beste dagene når regnet pøser ned og været er grått og trist. For å være ærlig så påvirker været humøret mitt så utrolig mye, en solskinnsdag varmer humøret mitt så mye mer enn en regnværsdag. Men som folk sier får man "en bra dag om man begynner dagen med et smil", er det ikke alltid like lett. Noen dager vet man at kommer til å bli utrolig tunge og slitsomme, feks. med tanke på innleveringer osv. Men noen dager kan også være dager der jeg føler jeg ser ut som en dritt og verken sminke eller klær klarer å dekke følelsen. De dagene er egentlig de verste, når ingenting fungerer. Men det er viktig å se det positive og fokusere på ting som kan gi oss glede på disse dagene. Selv en minste ting kan gjøre en dag så mye bedre! 


Men jeg syns det er viktig å minne seg selv på at det er lov å ha dårlige dager, humøret trenger ikke være på topp hver dag. For det er ikke menneskelig å være super glad hele tiden, til og med de du tror bare er glade har dårlige dager de også. Ingen er perfekte, og det er viktig å minne seg selv på dette. Tenk om vi levde livene våre like perfekte som Instagrambildene våre viser verden, da hadde alt vært perfekt. Men sånn er det ikke, vi velger selv å legge ut bilder på sosiale medier for å fremstille oss selv på den måten vi ønsker at folk skal se på oss. Og jeg skal ikke lyve for jeg gjør akkurat det samme, bildene må se fine ut ved siden av hverandre og alt skal være perfekt. Ingen liker å lese eller se bilder av mennesker som ikke har det bra, og det tror jeg er mye av grunnen til at vi kun legger ut bilder når vi har det bra. Egentlig er det veldig dumt, jeg må skjerpe meg på det her. For livet handler så mye mer, enn bilder som ser fine ut ved siden av hverandre på Instagram. 

XOXO

 

 

MORSDAG ♥

 • 12.02.2017 - 17:01

Da jeg var yngre husker jeg at vi lagde kort osv på skolen og SFO, men nå som jeg har blitt litt eldre blir vel det litt stusselig. Det er jo en fin gave å gi når man er litt yngre, men når man blir litt eldre ser man hva en mor trenger. Mamma fortjener mer enn et kort på morsdagen, fordi uten mamma hadde livet vært så utrolig vanskelig. Hvem skulle lært deg å lage mat? Hvem skulle børstet håret ditt? Hvem skulle fortelle deg alt du trenger å vite? Jeg er så glad for at jeg har en mamma. 

I år har jeg kjøpt et nydelig sett fra Rituals til mamma, så mamma kan ta vare på seg selv og få en liten spa behandling hjemme. Jeg har forelsket meg i Rituals den siste tiden, mye av det kan ha å gjøre med at venninnen min jobber der!

 

Gratulerer med morsdagen mamma, i love you ♥

XOXO

Valentines giveaway

 • 11.02.2017 - 15:51

Valentines nærmer seg med stormskritt og i den anledning har jeg teamet opp med Jane Kønig for en super giveaway til dere!

Jane Kønig er et dansk merke som har holdt på med smykker siden 1989, det er lenge! Alle smykkene er håndlaget og fremstilles av lokale materialer som horn, ben og lær kombinert med sølv, gull og halv-edelsten og diamanter. I tillegg til dette sørger Jane for at produksjonen foregår etter fornuftige og bærekraftige prinsipper, både når det gjelder gullsmedenes forhold og den måten handlesrelasjonen forvaltes. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset
 

Jeg har selv smykker fra Jane Kønig og er storfornøyd. Fikk faktisk et Love Tag smykke til bursdagen min i 2015, og det holder seg utrolig godt til at det har blitt brukt så mye som det har! 

 

Jeg har valgt meg ut et halskjede i rosaforgylt sølv og elsker det! Har valgt å ha en S og et ♥, fordi min bedre halvdel heter Sander og et ♥ fordi jeg elsker han. Utrolig koselig gave å gi til noen man er glad i! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset
 

Dere kan vinne det samme love tag smykke som jeg har fra Jane Kønig, og det er kun 2 simple regler dere må følge for å bli med i trekningen. Konkurransen foregår på Instagram. 

For å delta må dere:

1. Følge meg @thealilleng & @janekoenig på Instagram

2. Tagge noen venner i kommentarfeltet (du kan delta så mange ganger du vil, men med forskjellige venner i hver kommentar) 

 

Lykke til!

XOXO

 

Hvem er jeg?

 • 10.02.2017 - 12:28

Jo du, det er et veldig godt spørsmål. Denne frøkna her har nemlig bestemt seg for endelig opprette en blogg hvor jeg kan dele hva jeg vil, når jeg vil. En blogg, høres så 2008 ut. Dette var noe folk drev med på ungdomsskolen, men jeg har bestemt meg for å lage det når jeg er over 20 og studerer. Vi får se hva denne bloggen bringer, men spennende blir det uansett.    

Men hvem er jeg? Jo, jeg er Thea. 21 år fra Asker. Elsker å reise, men lommeboken tillater ikke det like mye som jeg skulle ønsket. Hva mer kan jeg si om meg selv? Jeg er ikke akkurat den personen med det mest spennende livet, men om du vil vite mer om meg så er det bare å følge med videre! 


 SYDNEY OPERA HOUSE (ahh vil tilbake!)

Som sikkert noen av dere vet legger jeg flittig ut bilder på Instagram, så var vel kanskje på tide å skaffe seg en blogg også. Jeg har vel holdt på ordentlig med Instagram i 2 år, hvor jeg har samarbeidet med flere ulike brands og tatt det litt mer seriøst. Hvis du følge med er brukernavnet @thealilleng :-) Jeg elsker å ta bilder, redigere og dele de, og  se responsen jeg får av følgerene mine. Jeg kan sitte timesvis på Instagram for å finne inspirasjon og nye mennesker å følge. Hvis jeg bare kunne hatt en app på mobilen min hadde det vært Instagram, så mye elsker jeg den appen haha. 

 

XOXO

SUMMERGLOW

 • 08.02.2017 - 19:55

Som kanskje noen av dere vet har jeg lenge samarbeidet med Eco Tan by Sonya Driver over Instagram. Men nå tenkte jeg å fortelle dere litt mer om selve produktene og hva jeg synes om disse. Eco Tan er et australsk organisk merke som holder til på Gold Coast i Australia, et helt fantastisk sted! Produktene er organiske, giftfrie, veganske og cruelty free, noe som er helt fantastisk, hvem vil mate kroppen sin med giftstoffer? Ikke jeg hvertfall!

Over det siste året har jeg prøvd ut Eco Tan sine fleste produkter og jeg er storfornøyd. De fører flere typer selvbruningsprodukter og kroppspleie. Favoritten min av alle produktene jeg har prøvd er Cacao Firming MousseDen gir en dyp glød og en solbrun farge til huden og holder i 7-10 dager hvis man påfører fuktighetskrem etter man har dusjet osv.Om man bare ønsker en lett glød anbefaler jeg Invisible Tan , dette er i krem form og er lettere å påføre enn Cacao Firming Mousse. Resultatet varer i ca 7 dager +/- . Dette var favoritten min før de ga ut Cacao Firming Mousse. 

De har en egen selvbruning til ansiktet som heter Face Tan Water, og bekjemper både acne samtidig som den gir deg den fineste sommergløden. Denne fester seg ikke på kviser, så du får ikke mørke flekker rundt om i ansiktet noe som er supert for ung hud! Anbefaler virkelig denne om du ønsker den mest naturlige gløden!

I dusjen bruker jeg Pink Himalayan Salt Scrub for å få bort rester av den forrige selvbruningen og for å få bort døde hudceller. Jo renere huden er jo bedre vil selvbruningen holde. Scrubben er super og lukter friskt og deilig, og får bort alle døde hudceller! Når jeg dusjer etter å ha tatt på selvbruning bruker jeg Foaming Body Washdenne er veldig skånsom mot huden og ødelegger ikke selvbruningen.

Til sist men ikke minst har de en organisk deodorant. Coconut Deodorant er fri for aluminium (som flere deo'er du kjøper på matbutikken har) og den er unisex så både du og kjæresten kan bruke denne. Den har en mild kokos lukt og holder seg godt utover dagen. Men om du skal trene ville jeg tatt på et ekstra lag 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

//Innlegget inneholder sponsede produkter og direktelenker til ecotan sin hjemmeside. 

 

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign