hits

PROPER HAMBURGERS🍔

  • 27.03.2017 - 17:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

I går endte vi opp på Proper Hamburgers, Vi var vel rundt 45 stykk som spiste middag sammen så var travelt i restauranten! Helt ok burgere, men drar nok ikke tilbake dit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag er mandag og vi har blitt plassert ut på The Norwegian Study Centre ved universitetet i York. Timeplanen vi har fått er også ganske tett så blir ikke like mye fritid som vi hadde håpet på, men vi får bare gjøre det beste ut av det🙌🏼 Heldigvis har vi fri fra ca 15 hver dag om ikke tidligere. På torsdag skal vi på skolebesøk til noen forskjellige barneskoler her i York, det blir spennende! I dag tok vi oss turen til sentrum og fikk kjøpt oss litt forskjellig. Kan vise dere i et senere innlegg 🤗

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Dessverre har vi ikke vært så heldige med været i dag, men vi overlever 😋 Heldigvis meldt bedre vær i morgen 🙌🏻 

 

XOXO

 

Pakk med meg✈

  • 26.03.2017 - 20:11

Hei dere!

Da har jeg endelig kommet meg frem til York, England 🇬 Var så koselig å se igjen alle fra klassen etter tre uker i praksis! Gleder meg så mye til denne uken, blir spennende å se hva den bringer 🙌

Som jeg skrev i forrige innlegg skulle jeg komme med noen tips til hvordan pakke smart når man reiser med kun håndbagasje.

1. Sugerør til smykker, Før jeg visste om dette trikset måtte jeg alltid løse opp knuter på smykkene jeg la i toalettmappen. Men ved å føre smykket gjennom et sugerør slipper man dette! Genialt spør du meg🙌

2. Sko i skoposer. De fyller mindre enn en pose og holder skitt unna de rene klærne dine.

3. Sokker i sko, dette tipset sier seg ganske selv. For å spare plass i kofferten må vi fylle alle rom der det er plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

4. Rulle klær i stedet for å brette. Dette trikset har jeg brukt i flere år, og det er faktisk sant at man får plass til mer om man ruller klærne sine.

 

5. Planlegg antrekkene du skal ha på, dette sparer mye plass i kofferten! Blir også lettere å holde orden i kofferten i og med at du vet hva du skal ha på deg til en hver tid.

 

6. Ta med basic plagg, disse kan styles på urolig mange forskjellige måter uten at folk legger merke til at du har på deg det samme. Svart,hvitt og grått fungerer alltid✨

 

7. Packing cubes. Har ikke disse selv, men ryktes at disse skal være utrolig smarte når man reiser fordi man kan komprimere masse klær inn i en "pose".

 

8. Vei kofferten. En håndbagasje kan kun være mellom 8-10 kilo, så pass på 🤔

 

Nå skal jeg ut å spise, ha en fin kveld videre!

XOXO

Våren er her 💐

  • 22.03.2017 - 12:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

 

For en uke tilbake siden mottok jeg en utrolig finn suede skinnjakke fra Ivy Revel, og jeg har falt helt for den. Den er ikke som de vanlige jakkene, denne har (som dere kan se) en utrolig fin rødfarge. En skikkelig statement jakke i garderoben, den piffer opp det vanlige og kjedelige svarte antrekket og tar det til et fasjonabelt antrekk på 1-2-3. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
// Jakken finner dere >HER< //
 

Jeg bestilte min i str. 38 etter å ha lest feedbacken jakken hadde fått på nettsiden deres. Men kunne godt gått opp til str. 40, fordi denne er litt stram rundt bicepsene mine 💪🏽 😂  Men går helt fint når jeg bruker tynne gensere og topper under, men er ikke plass til en tykk hettegenser under dessverre.

Jakken er litt kortere enn vanlig lengde, men ser veldig flatterende ut bak i fra. Virkelig en av mine favoritt jakker nå til våren, alltid koselig med litt farge i garderoben. 

Har fikset en liten rabattkode til dere som gjelder for alle plagg på Ivy Revel, koden 'THEALILLENG20' gir dere 20% avslag på shoppingbagen! 

Happy shopping!

XOXO

Bare fem dager til ...

  • 21.03.2017 - 19:52 

Dagene fyker forbi for tiden, så blir lite til til både Instagram og blogg, men lover å bli flinkere i de kommende ukene. Plutselig var det tirsdag, og bare tre dager igjen av praksis. Og bare fem dager til York! På søndag drar nemlig engelsk klassen min og jeg på studietur til York i England. Vi skal være der i seks dager, og jeg gleder meg kjempe masse. Blir spennende å se hvordan uken der blir! Vi skal bo på en bed&breakfast, så får håpe det er ok der 🙏🏽 Gleder meg masse til sightseeing og koselige kvelder! Er så glad at vi som klasse fikk muligheten til å reise på studietur. 

 

Et "pakk meg meg" innlegg kommer senere i uken, hvor dere kan få litt tips og triks til hvordan dere kan pakke på en smart måte. Jeg skal nemlig reise med KUN håndbagasje, så det vil si jeg ikke har mye plass til å pakke til de seks dagene jeg skal være borte. Så da er det bare å dra frem alle gode tips på hvordan man pakker fornuftig 🙌🏽 

 

Om noen her har vært i York tas tips om sightseeing, shopping og restauranter i mot med åpne armer! 

Vi blogges, 

XOXO

 

MINI HAUL 🛍

  • 13.03.2017 - 15:42

huff, det begynner å bli en stund siden jeg har vært inne på bloggen nå. Ganske ufrivillig pause egentlig, men jeg har verken hatt energien eller tid til å komme innom her. Har hatt så mye hodepiner og migrene de to siste ukene, mye pga stress. Har allerede hatt en uke i praksis, så nå er det bare 2 uker igjen. Tiden går ganske så raskt! Men disse tre ukene er ganske så slitsomme, mye planlegging som ligger bak undervisningen jeg planlegger. 


Men i dag tenkte jeg å komme med et lite mini haul fra ebay/aliexpress å dele med dere. Har bestilt litt småtteri så kommer pakker så å si annenhver dag, postmannen må tro jeg er gal haha! Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg elsker jeg ebay og aliexpress, du finner så utrolig mye rart på disse sidene! Trenger du tips til hvordan man handler på disse sidene kan du klikke >HER< . 
Legger ved linkene så fremt de fortsatt er aktive. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 1. Panda's Dream White Magic Cream >HER<   

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 2. Ardell Lash Adhesive/Remover >HER<    

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 3. 42pcs. Facial Sheet Masks >HER<

                       


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

 

 

 

 4. Tweezers >HER<

 

 

 

 

 

 

 

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset  5. Armbånd >HER< & >HER<  

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 6. Silisponge + BB >HER<

                            
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 7. Keychain >HER
 

 

Superfornøyd med de små innkjøpene! Klarte å bestille feil versjon av Panda's Dream, menmen sånt skjer! Får bare bruke opp denne og kjøpe riktig neste gang😋 

XOXO

 

 

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign