hits

Off we go ✈

  • 29.06.2017 - 22:44

Da var nesen vendt nedover og jeg er endelig fremme i Bulgaria! Blir spennende 🙌 Skal prøve å oppdatere dere så mye jeg klarer, og skal selvfølgelig ta masse bilder! Kanskje noen vlogs? Hva tenker dere? 🤔

Vi blogges eller vlogges 🙃

XX

Jungle vibes🌿🐒

  • 22.06.2017 - 20:21

  

JUNGLE VIBES I HAGEN 

Heihei dere!

Her om dagen tok Denise og jeg noen kule bilder med litt junglevibes som jeg tenkte å dele med dere! Det morsomme med disse bildene er at jeg hadde på raybans med blått speilglass, men på bildene er de grønne.. Sånn går det i «jungelen» 😅 Elsker når været viser seg på sitt beste, blir alltid i godt humør av fint vær! Gleder meg til flere «shoots» så jeg får gode bilder til bloggen, alltid gøy med gode bilder! 🙌

 

Sommer og skolefriii

  • 20.06.2017 - 16:35

Så var det allerede tirsdag og jeg har hatt skolefri i én uke, og bare én uke til jeg reiser til Bulgaria! I dag jeg Maja og jeg vært på vaksinasjonskontoret og tatt siste dose av HPV vaksinen mot livmorhalskreft, og denne gangen gjorde det ikke vondt i det hele tatt!

Ettersom det var så fint vær tok vi oss en liten tur på overens café, deilig å kunne slappe av i sola med en iskald islatte. Kjolen min er en omslagskjole fra bikbok, utrolig fornøyd med den! For å være ærlig var den ikke særlig pen på hengeren, men var superfin på!

Ellers var jeg en tur innom posten for å sende en topp jeg solgte på tise, før Maja og jeg gikk en tur med Truls (hunden min) i finværet.

Hva har dere gjort i dag?

XOXO

Jamaican Jerk Tacos

  • 19.06.2017 - 23:04

 

Dagens middag var Jamaican Jerk Tacos fra Santa Maria, og jeg er virkelig imponert! Mamsi kjøpte lompene, kryddermixen og mango sausen i Sverige for noen uker tilbake siden, og i dag var dagen vi endelig fikk testet det ut.

 

 

For det første bruker man ren kyllingfilét , og ikke kjøttdeig. Jeg skjærte kyllingen og stekte den i oven med Jamaican Jerk Spices og hakket det i mindre biter da det var ferdigstekt. Lompene hadde også en festlig smak, kokos og pepper - men gode, litt mer til de enn de vanlige tortilla lefsene fra Rema 1000. Mango sausen likte jeg ikke så godt, men alle har jo hver sin smak! Egentlig skal man kun ha kylling, avocado, salat, mango saus og creme fraiche i - men jeg tok på litt mais og ost for å gjøre litt mer ut av det hehe. 

Hvis du vil sjekke det ut kan du se på nettsidene til Santa Maria, eller klikker HER.

 

Anbefales hvis du vil mikse opp din vanlige taco !

XX

 

The last few days

  • 17.06.2017 - 10:52

De siste dagene har gått i ett, deilig med sommer og skolefri ! På mandag leverte jeg inn siste eksamen, for en deilig følelse! Gruer meg litt til å få den tilbake, men blir nok bra uansett :-) På kvelden hadde vi en hyggelig sammenkomst med hele klassen, noe som alltid er hyggelig! Blir bare mobilbilder her, men håper det går bra uansett :-) 

Jeg sov over hos Guro i Oslo natt til tirsdag, og vi spiste den gode frokosten på en liten cafe rett borti gaten der Guro bor. Amerikanske pannekaker er min favoritt! 

På onsdag var jeg en tur hos akupunktøren min igjen, og senere på kvelden tok venninnen min Synøve og jeg oss en tur på trekanten. 

Både torsdag og fredag jobbet jeg, så gjorde ikke mye disse dagene :-) Var så hyggelig å være tilbake på jobb etter et langt fravær da jeg hadde eksamen .. 

Vi blogges xx

I'm back!

  • 08.06.2017 - 15:41

Endelig 2/3 eksamener er tatt, mangler bare én til så er det sommerferie! Kjenner det blir deilig å få litt ferie, eksamensstresset er en så stor påkjenning på kroppen min.. 😩 Blir utslitt både fysisk og psykisk, og det verste er at jeg ikke får karakterene mine før i slutten av juni/ starten av juli.. Lurer på om jeg i det hele tatt har lyst til å åpne studentweb den dagen karakterene blir lagt ut .. 🤷

I dag hadde jeg muntlig eksamen i engelsk, vet egentlig ikke om det gikk bra eller dårlig .. Men håper selvfølgelig på det beste! Maja og jeg tok oss turen ned på Espresso House etter vi begge hadde vært oppe til muntlig, var så deilig å sette seg ned og kose meg med en god (og stor) kaffe latte. ☀

Forresten har jeg klippet meg siden sist! Klippet av en god del, men deilig med lett og luftig hår på sommeren 🙌☀

// Klokke fra Harper&Brooks // Phonecase fra Ideal of Sweden // Armbånd med to mennesker på fra ByBiehl // (sponsede produkter) 

Har dere kommet opp i noen eksamener?

 

XOXO

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign