hits

Våren er her 💐

  • 22.03.2017 - 12:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

 

For en uke tilbake siden mottok jeg en utrolig finn suede skinnjakke fra Ivy Revel, og jeg har falt helt for den. Den er ikke som de vanlige jakkene, denne har (som dere kan se) en utrolig fin rødfarge. En skikkelig statement jakke i garderoben, den piffer opp det vanlige og kjedelige svarte antrekket og tar det til et fasjonabelt antrekk på 1-2-3. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
// Jakken finner dere >HER< //
 

Jeg bestilte min i str. 38 etter å ha lest feedbacken jakken hadde fått på nettsiden deres. Men kunne godt gått opp til str. 40, fordi denne er litt stram rundt bicepsene mine 💪🏽 😂  Men går helt fint når jeg bruker tynne gensere og topper under, men er ikke plass til en tykk hettegenser under dessverre.

Jakken er litt kortere enn vanlig lengde, men ser veldig flatterende ut bak i fra. Virkelig en av mine favoritt jakker nå til våren, alltid koselig med litt farge i garderoben. 

Har fikset en liten rabattkode til dere som gjelder for alle plagg på Ivy Revel, koden 'THEALILLENG20' gir dere 20% avslag på shoppingbagen! 

Happy shopping!

XOXO

MINI HAUL 🛍

  • 13.03.2017 - 15:42

huff, det begynner å bli en stund siden jeg har vært inne på bloggen nå. Ganske ufrivillig pause egentlig, men jeg har verken hatt energien eller tid til å komme innom her. Har hatt så mye hodepiner og migrene de to siste ukene, mye pga stress. Har allerede hatt en uke i praksis, så nå er det bare 2 uker igjen. Tiden går ganske så raskt! Men disse tre ukene er ganske så slitsomme, mye planlegging som ligger bak undervisningen jeg planlegger. 


Men i dag tenkte jeg å komme med et lite mini haul fra ebay/aliexpress å dele med dere. Har bestilt litt småtteri så kommer pakker så å si annenhver dag, postmannen må tro jeg er gal haha! Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg elsker jeg ebay og aliexpress, du finner så utrolig mye rart på disse sidene! Trenger du tips til hvordan man handler på disse sidene kan du klikke >HER< . 
Legger ved linkene så fremt de fortsatt er aktive. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 1. Panda's Dream White Magic Cream >HER<   

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 2. Ardell Lash Adhesive/Remover >HER<    

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 3. 42pcs. Facial Sheet Masks >HER<

                       


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

 

 

 

 4. Tweezers >HER<

 

 

 

 

 

 

 

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset  5. Armbånd >HER< & >HER<  

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 6. Silisponge + BB >HER<

                            
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset 7. Keychain >HER
 

 

Superfornøyd med de små innkjøpene! Klarte å bestille feil versjon av Panda's Dream, menmen sånt skjer! Får bare bruke opp denne og kjøpe riktig neste gang😋 

XOXO

 

 

WHAT'S IN MY BAG?

  • 18.02.2017 - 12:40

Hva har jeg i vesken min varierer fra dag til dag, om jeg skal på forelesning eller om jeg bare skal en liten tur på senteret. Men det jeg skal vise dere i dag er ting jeg alltid har med meg uansett om jeg skal på trening, forelesning eller på café.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Akkurat nå bruker jeg denne sekken fra Mango, super fin! Så den da jeg var SS med Guro, og måtte dra tilbake på kvelden for jeg måtte bare ha den! Så håper jeg får brukt den masse fremover! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Sekken har bare to rom, men syns det er like greit for da kan jeg selv ha små mapper med ting inni sekken. Det er et lite rom foran på sekken og det vanlige store. I det lille rommet foran på sekken har jeg ting som jeg strekker meg etter ofte, slik som pastiller, carmex, håndkrem, headset osv. Håndkremen er fra Rituals og den er helt fantastisk, lukter kjempe godt og fukter utrolig bra. Uansett hvor jeg går må jeg ha med headset, og når jeg har det i dette lille rommet foran på sekken er det lett å finne raskt nå jeg trenger det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

 

I hovedrommet på sekken har jeg alltid litt forskjellig, men har som regel med meg en drikkeflaske, lommebok, mobil, og en mappe med nødlader osv. Man kommer ikke særlig langt den dag i dag uten mobil og lommebok, så dette er to ting jeg alltid har med meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

 

Hva har du i vesken din? 

XOXO

 

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign