hits

OPPGAVESKRIVING OG CAFÉBESØK

  • 27.02.2017 - 15:01


 

Huff, dagene flyr forbi og jeg har alt for mye jeg skulle ha gjort. Hadde egentlig satt av deler av lørdagen og søndagen til å bli ferdig med en innlevering, men fikk ikke gjort noe på søndagen fordi jeg hadde migrene.. Er så sykt irriterende å få migrene når jeg har planlagt å jobbe med innleveringen den dagen, de som har migrene skjønner nok hva jeg mener.. Men får bare prøve å være effektiv de to neste dagene🙏🏼

 


 

Etter dagens forelesning dro Guro, Maja og jeg en tur på Sandvika Storsenter for å se etter noen små duppeditter Maja trengte før vi satte oss ned på Kanel. Jeg elsker Kanel, men har aldri vært på avdelingen som er inne på senteret så det var koselig å teste det også.  Syns det er utrolig koselig å kunne unne seg et lite cafébesøk på en hverdag, i godt selskap. Men nå er det slutt på kosen, for nå skal oppgaven min skrives.  Vi blogges! 

 

XOXO

 

  

CRÉPERIE DE MARI

  • 24.02.2017 - 14:34

I går tok jeg turen til Oslo sammen med Maja for å møte Guro, tror aldri vi har brukt så lang tid på å komme oss til Grünerløkka før! Vi dro hjemmefra i 14 tiden og var på Grünerløkka kl 16... Det hele begynte med at vi satte oss på feil trikk og byttet da trikk på Majorstuen, og da skulle alt egentlig gå bra helt til en bil sperret veien for trikken.. Så vi ble sittende i trikken i et kvarter før vi tok følge med en hyggelig jus-student til en annen holdeplass så vi kunne komme oss frem. For et styr, men vi kom oss frem da heldigvis! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vi var selvfølgelig sultne etter den lange reisen vår så vi tok oss turen opp til Créperie de Mari, og det var helt fantastisk! Veldig usunt, men må være lov en gang i blant. Utrolig koselige lokaler og utmerket gode pannekaker, så de som ikke har vært der før burde virkelig ta turen dit! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Etter Créperie de Mari gikk vi oss en liten tur og oppsøkte kule vegger, må jo ha bilder til Instagram😋  Og vi fant mange, har allerede postet et bilde fra i går på Instagram, så det er bare å ta en titt😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  

Ha en fin fredag! 

XOXO


 

Valentines

  • 15.02.2017 - 12:59

I går var det valentine's day og i vår faste tradisjon dro Sander og jeg på Bambus sushi og på kino. Jeg elsker virkelig valentine's day, det blir liksom en dag man setter ekstra pris på forholdet man er i og setter av tid til dem man elsker mest. Jeg kan ærlig innrømme at vi ikke drar så ofte på dates nå som vi har vært sammen i snart tre år, så derfor er jo valentinsdagen en super anledning til dette. 

Bambus Sushi er en av våre favoritt restauranter atmosfæren er så god og det er så avslappende og behagelig å være der. Vi pleier som regel å bestille crispy duck, og det er helt nydelig! Hvis du ikke har prøvd det anbefaler jeg deg virkelig å teste retten ut! Men i går gikk vi for vårruller, biff og sushi, utrolig godt det også. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi så Fifty Shades Darker etter middagen, fullstappet sal og mange irriterende kjærestepar rundt oss. Huff. Satt noen ved siden av oss som kommenterte på alt i filmen, det er så sykt irriterende. Menmen, filmen var ikke så mye å skryte av heller, ikke særlig spennende. 

Hva gjorde dere på valentine's day? 

XOXO
 

 

 

 

tanker..

  • 13.02.2017 - 18:29

Akkurat som deg, har jeg også både gode og dårlige dager. Selv om gårsdagen kunne ha vært den mest koselige kvelden jeg har hatt på lenge, kan fortsatt dagen i dag være forferdelig. Jeg vet ikke om det bare gjelder meg, men man må faktisk bare akseptere at hver en dag ikke kan være like bra. Og det er kanskje bra å tenke slik, for da kan ikke en hver dag være like ille som den andre. 


Some days are just hard, 
but there is hope in tomorrow. Om jeg har en god eller dårlig dag avhenger mye av omgivelsene rundt meg. Jeg kan jo innrømme at jeg ikke har de beste dagene når regnet pøser ned og været er grått og trist. For å være ærlig så påvirker været humøret mitt så utrolig mye, en solskinnsdag varmer humøret mitt så mye mer enn en regnværsdag. Men som folk sier får man "en bra dag om man begynner dagen med et smil", er det ikke alltid like lett. Noen dager vet man at kommer til å bli utrolig tunge og slitsomme, feks. med tanke på innleveringer osv. Men noen dager kan også være dager der jeg føler jeg ser ut som en dritt og verken sminke eller klær klarer å dekke følelsen. De dagene er egentlig de verste, når ingenting fungerer. Men det er viktig å se det positive og fokusere på ting som kan gi oss glede på disse dagene. Selv en minste ting kan gjøre en dag så mye bedre! 


Men jeg syns det er viktig å minne seg selv på at det er lov å ha dårlige dager, humøret trenger ikke være på topp hver dag. For det er ikke menneskelig å være super glad hele tiden, til og med de du tror bare er glade har dårlige dager de også. Ingen er perfekte, og det er viktig å minne seg selv på dette. Tenk om vi levde livene våre like perfekte som Instagrambildene våre viser verden, da hadde alt vært perfekt. Men sånn er det ikke, vi velger selv å legge ut bilder på sosiale medier for å fremstille oss selv på den måten vi ønsker at folk skal se på oss. Og jeg skal ikke lyve for jeg gjør akkurat det samme, bildene må se fine ut ved siden av hverandre og alt skal være perfekt. Ingen liker å lese eller se bilder av mennesker som ikke har det bra, og det tror jeg er mye av grunnen til at vi kun legger ut bilder når vi har det bra. Egentlig er det veldig dumt, jeg må skjerpe meg på det her. For livet handler så mye mer, enn bilder som ser fine ut ved siden av hverandre på Instagram. 

XOXO

 

 

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign