hits

LONDON DEL 2

 • 19.01.2018 - 15:24

Onsdag 13 Desember: 

Denne onsdagen tok vi toget til Bicester Village, var som en outletgate hvor det var mye fint til en billigere penge! Fant meg både nye sko og en joggedress så fornøyd med funnene mine! Vi tok en rask lunsj på Pret-A-Manager, før vi tok toget tilbake til London og Oxford Street. Fant meg den fineste rosa, fluffy kåpen, som jeg er helt forelsket i. Veldig unik, har faktisk ikke sett noen som har lik! Ble en veldig lang dag på oss, så vi valgte å spise på en indisk restaurant rett ved hotellet. 

 

Torsdag 14 Desember: 

Dagen vi skulle reise hjem. Vi hadde allerede pakket og gjort klar koffertene våre for å få mest mulig ut av den siste dagen vår i London. Vi var heldige som fikk låst inn bagasjen på et eget rom på hotellet, slik at vi slapp å drasse rundt på kofferter mens vi fikk unnagjort den siste biten av shoppingen. Første stopp denne dagen var på TomTom Coffe House i Belgravia, spiste en sykt god avocado-toast der! Men hovedgrunnen til at vi var i Belgravia var fordi jeg ønsket å dra innom Peggy Porchen Cakes. Og ja, vi dro dit kun for å ta fine bilder, men det var så verdt det! Så koselig, og så gode cupcakes skal du lete lenge etter! Og den nye jakken min passet perfekt inn. Så tok vi turen kort tilbake til Oxford Street før vi vendte snuten mot hotellet for å hente bagasjen våres, for et styr å komme seg fra A til B med så mange kofferter. Var jo ingen heiser å ta for å komme ned til undergrounden, så var tungt å bære for å si det sånn! Men vi kom oss frem til ekspresstoget og rakk flyet hjem i god tid. 

Hadde en så fin tur, men fikk ikke sett så mye attraksjoner da (så får vel ta meg en tur dit igjen snart!) Kjenner jeg liker London allerede, og har så lyst til å oppleve mer der. Kanskje det blir en tur til sommeren? Vi får se. 

 

 

 

LONDON DEL 1

 • 19.01.2018 - 13:38

Som jeg sa for et par innlegg siden, lovte jeg å oppdatere dere med bilder osv fra London. Så her kommer det endelig første del av London turen jeg hadde i begynnelsen av desember. Så her er en liten recap av de to første dagene i London! 

Mandag 11. Desember: 

Dagen begynte tidlig for vår del, vi tok nemlig flytoget hjemmefra kl fem om morgenen- rimelig tidlig spør du meg, men gikk bedre enn forventet! VI fløy med norwegian til Gatwick og var fremme på hotellet før klokken slo 12. Effektiv morgen i hvert fall! Var mye kaos der pga. snø osv da vi kom, men heldigvis gikk det greit å komme seg til hotellet, bortsett fra at vi bruke 40 min på å finne riktig hotell. Sånn går det når hotellet har forskjellig navn på utsiden og på nettsiden.. Vi bodde i Paddington området, så tok ikke lang tid å komme oss inn til sentrum heller. 

Vi tok oss turen til Oxford Street, og fikk tittet litt i noen butikker og fikk med oss noen godsaker hjem alle sammen. Senere på kvelden dro vi ut å spiste på restauranten " Flat Iron"  med Denise, da dette er en av hennes favoritt restauranter. Og maten var kjempe god! Etter middag viste Denise oss litt rundt i China Town, alltid greit å være med en som kjenner byen! 

 

Tirsdag 12. Desember: 

Dagen brukte vi hovedsakelig i Regent Street, med turer innom Carnaby Street og New Bond Street. Fikk meg endelig turen innom Victorias Secret, så deilig å få alt i riktig størrelse. Fikk også kjøpt inn noen julegaver, som falt i smak hos de som fikk det. Alltid risikabelt å kjøpe noe i utlandet man ikke kan bytte, men gikk heldigvis bra denne gangen. 

Til middag spiste vi på en super koselig spansk tapas restaurant, El Pirata, Mayfair. Super digg mat, og god kundeservice! Kan anbefales om du er glad i små spanske retter. 

- Carnaby Street          

- El Pirata, Mayfair          

 

 

 

 

8 STEDER JEG VIL BESØKE I LONDON

 • 28.11.2017 - 19:49

1. Peggy Porschen Cakes 

Fikk øyet opp for dette stedet da jeg så en vlog på youtube, det ser jo helt nydelig ut der! Så rosa og jentete, elsk! Og Vanity Fair melder om at de har de beste cupcaksene i verden, så da må det vel være verdt turen? Peggy Porschen finner du på 16 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ, UK ♡


 

Ba8ol3JlokD

2. Coppa Club 

Noen av dere har kanskje fått opp samme video som meg på facebook av igloer i glass ved Tower Bridge i London? Ser så koselig ut! Vil definitivt ta turen innom om vi får tid! Link til videoen jeg snakker om finner du HER ! 

3. Hyde Park 

Se så fint Hyde Park ser ut under juletider!! Julestemning deluxe! Om jeg ikke husker feil så er hotellet vårt rett ved Hyde Park, så hit må vi nok ta en liten tur! 

 

4. London Eye

Man kan vel ikke si at man har vært i London uten å besøke London Eye? 

 

5. Brick Lane 

Så lyst til å ta turen til Brick Lane! Masse kul graffiti, og caféne og resturantene ser så koselige ut. Så også at de hadde et søndagsmarked der, men det blir ikke aktuelt denne gangen da jeg er der fra mandag til torsdag :/ 

6. Camden Market 

Hørt at det er sykt mange bra vintage shopping der, så har så lyst til å se om jeg finner meg en liten vintage skatt! Vet dere om noen flere steder der de selger bra vintage klær så er det bare å legge igjen en kommentar! Tar imot tips med åpne armer :) 

7. Big Ben 

Blir vel det samme som London Eye, man har vel ikke besøkt London uten å besøke Big Ben? 

8. Carnaby Street 

Se så fint de gjør området rundt Carnaby til jul! De forvandler det til et karneval tema med funky lys, dristige farger for å markere nedtellingen til jul. Du kan lese mer om det HER. 

 


Har dere noen andre steder å anbefale? 

Vi blogges xx

JEG SKAL TIL ...

 • 02.11.2017 - 22:18

Gjett hvor jeg skal i Desember? Jeg skal endelig få reise til et sted jeg aldri har vært før, nemlig London! Skal reise med Maja og Pernille og jeg gleder meg masse, kommer til å bli så koselig! Og juleshopping i London, kan det bli bedre? Tror ikke det. Så nå sitter jeg å titter på steder jeg har lyst til å besøke i London, og jeg har funnet det perfekte stedet jeg har lyst til å spise kake og drikke te, altså kommer til å bli en del instagram bilder med mat haha.  Men hva det heter røper jeg ikke enda, tenker å lage et innlegg med 10 ting jeg har lyst til å gjøre i London- høres det bra ut? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde egentlig ikke planlagt noen reise, men i og med at vi er ferdige med alle eksamenene våre i begynnelsen av desember slo vi til! Både billige flybilletter og hotell fordi vi reiser midt i uken, så en winwin situation! Kommer til å bli så deilig å koble ut og bare kose seg etter eksamen, og ekstra kos å reise! Jeg elsker jo å reise, det gir meg så mye inspirasjon og glede så dette blir bra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Så trist at Guro ikke får vært med denne gangen, men vi skal nok få til en tur til asap😚 ) 

Har dere noen gode tips til steder vi bør besøke i London? 

 

Vi blogges xx 

Cathedral de Palma

 • 14.08.2017 - 15:09

Torsdag kveld dro vi inn til Palma sentrum for å spise en litt finere middag siden det var vår siste kveld der. Vi fikk se Palma Cathedral i solnedgangen, utrolig vakkert! For et både stort og fint bygg! Vi fikk dessverre ikke gått inn i katedralen men var veldig fin på utsiden, så er vel enda mer vakker på innsiden. Den fine middagen vi tenkte oss ble ikke så fin allikevel. Ettersom vi var litt sene måtte vi bare velge en restaurant før alle restaurantene ble fulle, og derfor valgte vi så å si det første vi så. Ikke akkurat vårt beste sjakktrekk, burde sjekket tripadvisor før vi satte oss ned da de hadde elendige ratinger.. Maten jeg bestilte var helt ok, men Rebecca fikk ikke hovedretten sin og servicen var veldig dårlig. Flere gjester gikk til og med fordi det var kakerlakker bak maleriene på veggene, men men vi fikk oss en god is etter middagen så da gikk det fint (: Vi rakk heller ikke innom noen butikker før de var stengt, så lommeboken var fornøyd da vi dro der i fra ;) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunkissed

 • 10.08.2017 - 17:46

Sommer, strand og sol - jeg koser meg såå mye! Kjenner brunfargen begynner å titte litt frem, føler meg alltid mer vel når jeg er litt brun, er det bare meg? På tirsdag spiste vi på en liten søt restaurant med en morsom men plagsom kelner, men er man på ferie i utlandet så kommer man seg vel ikke unna plagsomme klenere? Haha ikke vet jeg, men maten var hvert fall god! 

Kjolen min er fra Bikbok, egentlig mamsi sin hehe.. 

VI blogges xx

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

MALLORCAA 🌴

 • 07.08.2017 - 23:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag var vår første fulle dag her i Palma, og det var så deilig å stå opp trene, spise den diggeste frokosten og tilbringe resten av dagen på stranden. Vi har virkelig fått utnyttet dagen fullt ut! 🌴 Sikkert blitt spurt av over femten tyskere om vi vil bli med på enten poolparty, foam-party eller til Magaluf, og ingen virker til å ta hintet om at vi ikke er særlig interesserte.. Ettersom flere av oss liker å ligge på stranden ganske så lenge blir det sene middager på oss, og i dag var intet unntak. I dag var vi ikke så heldige med middagen heller, ventet i en og en halv time på å få maten vår og Sol og jeg hadde ikke fått kylling i salaten vår.. Huff hvor irritert jeg ble, skal definitivt ikke gå på den restauranten i morgen for å si det sånn .. 😠

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ENDELIG FREMME!

 • 07.08.2017 - 00:31

Da var vi endelig i Palma, så deilig å komme seg vekk fra regnværet hjemme i Norge! Men denne gjengen er ganske så slitne nå, ingen av oss har sovet særlig godt i natt i og med at vi måtte opp kl 5.. Så har blitt en ganske så sløv dag her, Sol kommer så å si direkte fra USA så hun er hvert fall sliten😅  Vi hadde egentlig planer om å sløve ved bassenget i dag, men i og med at vi først var på hotellet i to-tiden var alle solsengene tatt så vi tok oss heller turen ned til stranden. Såå utrolig deilig å få solstråler på kroppen, sand mellom tærne og saltvann å bade i. Men denne ulykkesfuglen her har allerede klart å slå den ene stortåen sin til blods så vi får håpe smerten går bort innen natten er omme, ellers blir det nok ikke særlig deilig med sol, sand og strand for tåen min i morgen .. Krysser fingrene for det beste! 

Hotellet var akkurat som bildene, positivt overrasket! Blir deilig å være her de neste dagene 🙌🏼 Ganske så stor temperatur forskjell her i forhold til Norge så får håpe migrenen min holder seg i sjakk så jeg får en migrenefri ferie🙏🏼  I og med at vi var oppe så tidlig i dag spiste vi bare i nærheten av hotellet før vi ruslet rundt etter en minibank, tydeligvis få minibanker her..  Noe annet det er mye av her er tyskere, alle tror vi enten er tyske eller nederlandske.. Og de får sjokk når vi sier vi kommer fra Norge haha. Jaja, fint blir det nok her uansett! 

Vi blogges xx

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PALMA SOON

 • 01.08.2017 - 21:03

(plutselig) var det tirsdag og første August! Denne sommeren går så alt for fort, bare 16 dager til skolen begynner igjen, men forhåpentligvis blir det bra, har jo så gode klassekamerater 😇  Men før det skal jeg og fem andre venninner til Palma, Mallorca for å slappe av litt før vi alle begynner med studier og jobb igjen, men når man først reiser litt langt er det fint å få utforsket stedet litt. Vi skal bo på Grupotel Playa de Palma Suites & Spa, ser utrolig fint ut med kort avstand til Playa de Palma. Legger ved noen bilder fra hotellets sider, får håpe det er like fint som det ser ut som! 

 

 

 

 

Vi vet i hvert fall at vi skal prøve å få besøkt katedralen i Palma, La Seu Cathedral og kanskje utforske La Almundaina Royal Palace som ligger rett ved katedralen. Ellers har vi ingen andre konkrete planer enn å slappe av på stranden og ta turen inn til sentrum for å spise middager osv. Vi tar det nok litt som det kommer, og det er deilig! Om dere har noen tips til hva man kan se i Palma området hadde det vært supert å vite, også gjerne restaurant anbefalinger osv. 

 

Vi blogges xx

Bildedryss #2

 • 17.07.2017 - 23:48

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 

 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

SVETI VLAS NEXT

 • 10.07.2017 - 07:51

Da var det mandag og vi skal avslutte turen vår i Sveti Vlas, rett ved Sunny Beach. Blir deilig med noen dager med strand og sol! Ikke meldt super varmt heller, så blir nok deilig å chille på stranden de neste dagene, uten at det blir for varmt!  De siste dagene har vi både vært på gamlehjem, men også sigøynermøte. I går stoppet vi i Burgas på vei til Sveti Vlas, så fikk vi oss en liten matbit der før turen gikk videre hit. Sander måtte kaste i seg biffen da den kom mye senere enn da vi andre fikk mat haha. Legger ved litt bilder fra de siste dagene så dere kan se :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
 

  

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Bildedryss #1

 • 05.07.2017 - 22:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

04.07.2017

 • 04.07.2017 - 16:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag hadde jeg gleden av å dra på et lite barnehjem i Asenovets som er en liten kjøretur utenfor Nova Zagora. Utrolig å se hvor mye glede disse barna hadde av brukte sko og leker, skulle ønske vi gjorde det mer! Gleden av å gi er bare så stor, og man kan virkelig se at disse barna setter pris på at vi er der. Bare å gi disse barna litt oppmerksomhet kan gi både dem og oss minner for livet!  
Disse barna har så lite og vi har såå mye, vi må virkelig tenke over hva vi faktisk har. Vi fikk lov til å gå inn på barnehjemmet, og standarden der var utrolig bra! Like bra som hotellet vårt vil jeg si! Og menneskene som jobber som frivillige på barnehjemmet virker veldig hyggelige. De hadde fått besøk fire frivillige jenter fra Paris, Frankrike- utrolig hyggelig å se at andre også hjelper til! 

 Håper vi får lov til å reise tilbake til dette barnehjemmet, for det var så koselig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

GLEDE

 • 03.07.2017 - 14:25

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DU ER

Du er elsket og ønsket til vår jord, en av millioner, så du er ikke så stor. 

Den eneste av deg er du, i ditt liv er du helten, du kan få alt til å snu.

Når livet viser den dårlige siden, bare vent, det blir bedre med tiden.

Mange tanker og ord er gitt til deg, om det gode og om dine feil.

Feilene kan man snu, men det gode gjør at du er du.

Du er elsket på din dårligste dag, det finnes alltid en eller to på ditt lag. 

Hentet fra Wattpad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

For en glede å møte disse søte sigøynerbarna, for noen gledesspredere! Selv om jeg ikke kunne forstå et eneste ord av hva de sa uten hjelp fra en tolk, var det så hyggelig å bare se gleden i øynene deres for at vi kom til dem og ga dem oppmerksomhet. Bilder var de ekstremt glade i, så ble mange fine bilder fra kvelden med disse søte menneskene. Dessverre er det så ufattelig trist å se hvordan de har det, barn helt ned i femårs alderen har svarte og råtne tenner. Tenk hvilken framtid disse tennene vil ha, kanskje de mister tennene sine før de er 15? Hvem vet, er bare så ufattelig trist.  Selv om vi besøkte et sigøynerområde i Dabovo kan man lett se hvem som har bedre råd av dem. Noen av barna hadde kritthvite tenner, mens andre hadde svarte og råtne..  Håper virkelig disse barna får en lys fremtid, for så mye glede de sprer er det sjeldent du ser ellers. De fortjener så mye bedre. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign