hits

Valentines giveaway

  • 11.02.2017 - 15:51

Valentines nærmer seg med stormskritt og i den anledning har jeg teamet opp med Jane Kønig for en super giveaway til dere!

Jane Kønig er et dansk merke som har holdt på med smykker siden 1989, det er lenge! Alle smykkene er håndlaget og fremstilles av lokale materialer som horn, ben og lær kombinert med sølv, gull og halv-edelsten og diamanter. I tillegg til dette sørger Jane for at produksjonen foregår etter fornuftige og bærekraftige prinsipper, både når det gjelder gullsmedenes forhold og den måten handlesrelasjonen forvaltes. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset
 

Jeg har selv smykker fra Jane Kønig og er storfornøyd. Fikk faktisk et Love Tag smykke til bursdagen min i 2015, og det holder seg utrolig godt til at det har blitt brukt så mye som det har! 

 

Jeg har valgt meg ut et halskjede i rosaforgylt sølv og elsker det! Har valgt å ha en S og et ♥, fordi min bedre halvdel heter Sander og et ♥ fordi jeg elsker han. Utrolig koselig gave å gi til noen man er glad i! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset
 

Dere kan vinne det samme love tag smykke som jeg har fra Jane Kønig, og det er kun 2 simple regler dere må følge for å bli med i trekningen. Konkurransen foregår på Instagram. 

For å delta må dere:

1. Følge meg @thealilleng & @janekoenig på Instagram

2. Tagge noen venner i kommentarfeltet (du kan delta så mange ganger du vil, men med forskjellige venner i hver kommentar) 

 

Lykke til!

XOXO

 

SUMMERGLOW

  • 08.02.2017 - 19:55

Som kanskje noen av dere vet har jeg lenge samarbeidet med Eco Tan by Sonya Driver over Instagram. Men nå tenkte jeg å fortelle dere litt mer om selve produktene og hva jeg synes om disse. Eco Tan er et australsk organisk merke som holder til på Gold Coast i Australia, et helt fantastisk sted! Produktene er organiske, giftfrie, veganske og cruelty free, noe som er helt fantastisk, hvem vil mate kroppen sin med giftstoffer? Ikke jeg hvertfall!

Over det siste året har jeg prøvd ut Eco Tan sine fleste produkter og jeg er storfornøyd. De fører flere typer selvbruningsprodukter og kroppspleie. Favoritten min av alle produktene jeg har prøvd er Cacao Firming MousseDen gir en dyp glød og en solbrun farge til huden og holder i 7-10 dager hvis man påfører fuktighetskrem etter man har dusjet osv.Om man bare ønsker en lett glød anbefaler jeg Invisible Tan , dette er i krem form og er lettere å påføre enn Cacao Firming Mousse. Resultatet varer i ca 7 dager +/- . Dette var favoritten min før de ga ut Cacao Firming Mousse. 

De har en egen selvbruning til ansiktet som heter Face Tan Water, og bekjemper både acne samtidig som den gir deg den fineste sommergløden. Denne fester seg ikke på kviser, så du får ikke mørke flekker rundt om i ansiktet noe som er supert for ung hud! Anbefaler virkelig denne om du ønsker den mest naturlige gløden!

I dusjen bruker jeg Pink Himalayan Salt Scrub for å få bort rester av den forrige selvbruningen og for å få bort døde hudceller. Jo renere huden er jo bedre vil selvbruningen holde. Scrubben er super og lukter friskt og deilig, og får bort alle døde hudceller! Når jeg dusjer etter å ha tatt på selvbruning bruker jeg Foaming Body Washdenne er veldig skånsom mot huden og ødelegger ikke selvbruningen.

Til sist men ikke minst har de en organisk deodorant. Coconut Deodorant er fri for aluminium (som flere deo'er du kjøper på matbutikken har) og den er unisex så både du og kjæresten kan bruke denne. Den har en mild kokos lukt og holder seg godt utover dagen. Men om du skal trene ville jeg tatt på et ekstra lag 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

//Innlegget inneholder sponsede produkter og direktelenker til ecotan sin hjemmeside. 

 

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign