Jamaican Jerk Tacos

  • 19.06.2017 - 23:04

 

Dagens middag var Jamaican Jerk Tacos fra Santa Maria, og jeg er virkelig imponert! Mamsi kjøpte lompene, kryddermixen og mango sausen i Sverige for noen uker tilbake siden, og i dag var dagen vi endelig fikk testet det ut.

 

 

For det første bruker man ren kyllingfilét , og ikke kjøttdeig. Jeg skjærte kyllingen og stekte den i oven med Jamaican Jerk Spices og hakket det i mindre biter da det var ferdigstekt. Lompene hadde også en festlig smak, kokos og pepper - men gode, litt mer til de enn de vanlige tortilla lefsene fra Rema 1000. Mango sausen likte jeg ikke så godt, men alle har jo hver sin smak! Egentlig skal man kun ha kylling, avocado, salat, mango saus og creme fraiche i - men jeg tok på litt mais og ost for å gjøre litt mer ut av det hehe. 

Hvis du vil sjekke det ut kan du se på nettsidene til Santa Maria, eller klikker HER.

 

Anbefales hvis du vil mikse opp din vanlige taco !

XX

 

Følg meg på Tise!

  • 26.04.2017 - 17:30

Som mange andre har jeg alt for mange klær som ligger i klesskapet uten å bli brukt, enten fordi det er for smått og jeg skal vente til jeg passer inn i dem igjen eller fordi jeg har minner i klærne. Jeg er vel ikke alene om dette problemet? 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Og hver gang jeg rydder skapet sier jeg inni meg selv

- Jeg kommer til å få bruk for den der en gang i fremtiden"

- "Åå men den her har jeg så mange minner med" 

- "Du er for fin til å gies bort"

Og sånn her kan jeg fortsette i evigheter for å beholde på klærne mine så lenge som mulig, men for noen måneder
tilbake siden lastet jeg ned appen tise. Og det er jo supersmart! Her kan jeg både selge, kjøpe og bytte klær med andre såkalte tisere.

Det tar kort tid å lage en bruker og kort tid å legge ut det du har lyst til å selge, du kan selge alt fra et kjøkkenbord til et par sko du ikke passer inn i lengre! Jeg har allerede fått solgt unna en del, men har akkurat lagt ut en del nye ting så hvis du er interessert er det bare å sjekke ut brukeren min @theal

XOXO

 

ENERGIKULER PÅ 1-2-3!

  • 20.02.2017 - 15:02

For en stund tilbake siden fant min mor en oppskrift på energikuler på Franciska's Vakre Verden, de er utrolig gode og sunne! Jeg har modifisert oppskriften litt, men all ære for denne oppskriften går til Franciska. Oppskriften rekker til ca. 20 kuler, og kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 uker hvis de ikke er spist opp innen den tid 😋

1. Det første du må gjøre er å fjerne stenene inni dadlene. Deretter kjøres dadler, kokosmelk og honning i en foodprosessor til du får en jevn blanding uten klumper. 

2. Gjør klar en bolle med kakaomassen før du blander sammen havregryn, kakao og daddel blandingen i en annen bolle. Jeg valgte denne gangen å male havregrynen slik at jeg fikk en mer jevn konsistens, og syns dette virkelig utgjorde en forskjell på smaken av kulene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

3. Kna sammen blandingen til den er klissete, men fast. Og trill deretter små kuler og trill dem i kakaomassen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

4. Legg alle kulene på et brett og sett dem til avkjøling og volià du er ferdig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

XOXO


 

 

 

 

 

 

Slik handler du på aliexpress/ebay !

  • 17.02.2017 - 13:43

I det siste har interessen for kinesiske nettbutikker eksplodert. Både Ebay og Aliexpress, men også kinesiske wholesale sider som Zaful, Shein osv. For å si det enkelt er dette nettsider som selger alt mulig, til en veldig billig penge. Alt fra sminkekoster til sko og ladere, til og med konditorfarge. Du kan så å si få alt. Er perfekt for oss som liker å følge noen av de crazye trendene, og ikke bruke alt for mye penger på det. 

Jeg har bestilt mye rart fra disse sidene, og jeg tenkte å dele litt erfaringer og tips til deg som har lyst til å prøve å handle på disse sidene. Det første som er viktig å poengtere er at det tar lang tid før man får produktene man har bestilt! Det kan ta alt fra én uke til 2 måneder, dette er fordi det meste blir sendt fra Kina med vanlig brevpost. Derfor kan det ta veldig lang tid, jeg har også lest noe om at de handler med containere som fraktes ved båter osv, men ikke helt sikker på om det stemmer haha. 

Jeg bruker som regel aliexpress fordi her kan man se feedback andre kjøpere har lagt igjen på for eksempel en bomberjacket. Da kan man lese hvordan kvaliteten er, hvor lang tid det tok før det kom frem og generelle erfaringer andre kjøpere har hatt. Man scroller da ned, og trykker seg inn på feedback.Når man har klikket seg inn på feedback kan man da lese hva andre har skrevet om produktet, på denne jakken er det gode tilbakemeldinger og mange som har bestilt. Derfor er det lettere for deg å se om du liker produktet eller ikke, for det de viser på bildet kan man slettes ikke tro på! De fleste selgerene bruker ikke egne bilder, men tar bilder fra feks Zara, Mango osv fordi de lager noe som ligner. Jakken over er en replica av en bomberjacket fra Stradivarius. 
Som dere ser over er det flere tilbakemeldinger og bilder av produktet de har fått i posten. Aliexpress er kjent for lage replicas av klær, sko osv fra dyrere butikker. F.eks. jakken jeg viste over har et merke fra Stradivarius inni, selv om jakken ikke kommer derifra. Om dere husker den skinnjakken som var så populær i fjor på vår/høsten finnes det utallige replicas av denne på Aliexpress til en mye billigere penge. Selv om det ikke står at jakken er fra Zara, kan man risikere å få en jakke med Zara merkelapp inni. Så det er noe man kan være litt obs på når de gjelder handling på disse sidene, ikke at gjør noe da😅  Jeg kjøpte min i blå på Zara for 6-700 kr mens på ali koster den kun 26$. 

Den siste tiden har det også vært populært å bruke fishnets under ripped jeans, og ali har utrolig mange kule strømpebukser med ulik størrelse på hullene. Og disse koster 1/3 av hva de blir solgt for i de norske butikkene. Selv har jeg disse to ; store hull & små hull , disse koster mellom 1-2 $, suuper billig!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Ebay bruker jeg bare når jeg ser at andre har vært fornøyde med hva de har bestilt, i og med at det ikke er noen feedback tab der. Derfor er jeg forsiktig når de gjelder handling der. Har gjort noen bomkjøp der for å si det sånn. Har prøvd å kjøpe bikinier og badedrakter og de har jo ikke passet, passformen har vært helt merkelig. Men ting som ikke er klær som feks strykemerker osv går fint å bestille. Jeg har disse; girlgang & blomster. Har også bestilt roser i latex som ser helt ekte ut, så nå har flotte blomster hele året rundt 🤗

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAndre ting som er superbillig å bestille fra ebay er smykker som ringer, armbånd, chockers, klokker osv. Kvaliteten er ikke alltid den beste, men mye av det vi finner på ebay/ali finner man i butikker som glitter osv! Så mye penger å spare her! De har alt! Her er noen av de jeg har bestilt: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

1. HER  2. HER 3. HER

Siden disse sidene er kinesiske, er størrelsene totalt forskjellige fra hva vi har her hjemme. En XL på disse sidene kan være en XS i Norge, så dette er noe å være obs på! Derfor er det utrolig viktig å sjekke feedbacken på produktene man har lyst til å bestille! Anbefaler ikke dere med litt større bryst å kjøpe bikinier/badedrakter med mindre noen andre har erfaring med det - for en XXL i asiatiske størrelser er en M i norske størrelser. Utrolig synd fordi det er ekstremt mange fine bikinier/badedrakter på disse kinesiske sidene. Men hvis jeg finner noen bra liker deler jeg selvfølgelig! 

Både Ebay og Aliexpress selger replicas, også av sminke. De har alt fra Mac til Too Faced, men i og med at sminken ikke kommer fra original fabrikkene og er fake, vil jeg ikke anbefale noen å bestille sminke på disse sidene nettopp fordi vi ikke vet hva produktene inneholder. Hvis man har lyst til å teste ut sminke fra ebay, vil jeg anbefale å bare bestille fra selgere som kommer fra Sør-Korea. Dette er fordi koreansk sminke er kjent for å være bra + at de har god hudpleie. Har ikke testet ut så mye koreansk, men tenker jeg kan lage et innlegg om dette når jeg har testet ut litt mer. 

Et siste tips er å melde deg inn i ebay/ali grupper på facebook, her får jeg mye inspirasjon til hva jeg kan kjøpe men også tips fra andre. Hvis man for eksempel er ute etter noe, kan man spørre i gruppen og få hjelp.  
Jeg er medlem av bla disse gruppene: 
- Ebay for jenter/kvinner (den største norske siden) 
- Aliexpress and ebay lovers (engelsk) 
- <3 ebay ebay ebay <3 

 

Lykke til med shoppingen! PS. Du blir avhengig!

XOXO

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 21 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om det som faller meg inn, så velkommen til mitt liv.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits