hits

UKEN SOM GIKK #4

  • 24.09.2017 - 15:14

AKKURAT NÅ

I skrivende sekund gjør jeg meg ferdig med dagens innlegg før jeg må sette meg ned med litt skolearbeid. Skal ha noe vi kaller pensumcafe på studiet i morgen, så må forberede artikkelen jeg skal presentere- samt lese de andre artiklene som skal gjennomgås! Skulle egentlig lest disse artiklene tidligere i uken, men ble jo dårlig så må ta det igjen i dag.. Litt kjipt å gjøre på en søndag, men må til! 

UKENS HØYDEPUNKT

Å se Solveig igjen♥ Har ikke sett henne siden vi var i Palma, hun dro rett opp til Trondheim for å studere så super hyggelig å se henne igjen! Gleder meg allerede til hun kommer hjem igjen♥ Bare én måned til faktisk! 

UKENS NEDTUR

Migrenen, virkelig ukens nedtur. Ødelegger så mye for meg, og kom uten noe forvarsel. Får ikke gjort alt jeg ønsker å gjøre når hodet mitt bestemmer seg for ikke fungere. Skulle gjerne gjort så mye mer skolearbeid enn det jeg har fått gjort, men når hodet sier stopp får jeg gjort mer. Må bare ta det i det tempoet hodet klarer, ikke noe poeng for meg å presse med med viktig arbeid for da kan vi nesten vedde på at hodet bare blir verre. 

UKENS CRAVING

Karamell latten fra Espresso House, søt og god (sikkert stappet med sukker, men yum) Helt perfekt til kalde høstmorgener! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS KJØP

Den røde olajakken min fra H&M , supertrendy og i den perfekte fargen! Så in style nå ! Fortsatt på nett hvis dere er interesserte! Link HER 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

UKENS MUSIKK

Too much to ask - Niall Horan 

Too Good At Goodbyes - Sam Smith 

Snälla bli min - Veronica Maggio ( Oldie but a goodie!) 

UKENS SERIE/FILM

Younger sesong 4, venter på sesong 5 nå. Ser serien på TV2Sumo, elsker at jeg fikk tre mnd gratis sumo gjennom tise, deilig! 

UKENS INSTAGRAM

Tenkte jeg kunne dele én instaprofil i uken som jeg mener er gode og verdt og dele! Denne uken er instagramfeeden til Ilona helt fantastisk, hun er så heldig å er på ferie i Thailand (bare litt misunnelig)! Sjekk henne ut, dere kommer ikke til å angre!


 


 

 


 

 
 
 
 

 

Hvordan har deres uke vært? 

Vi blogges xx

UKEN SOM GIKK #3

  • 17.09.2017 - 19:37

AKKURAT NÅ

Skriver jeg ferdig dagens innlegg før jeg skal ta turen bort til Sander ♡ Ellers har jeg akkurat spist litt pizza til middag, så blir en rolig søndags kveld. Ny uke igjen i morgen allerede, heldigvis begynner jeg sent på skolen i morgen- så får tid til å få jobbet litt med både bloggen, instagram og litt skolegreier. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vest : Lene Orvik for BIKBOK 2015 (?) 

UKENS HØYDEPUNKT

Valentina kom hjem en liten tur fra Italia! Suuuper koselig å se henne igjen, har ikke sett henne på evigheter- husker faktisk ikke når sist gang var! Valentina, eller Vale som jeg liker å kalle henne- har jeg kjent i mange mange år. Men siden Vale studerer i Milano ser jeg henne ikke så ofte lengre, så er alltid superkos når hun kommer hjem igjen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS NEDTUR

Dårlig søvn! Virkelig, har slitt mye med søvnen min den siste uken. Vet at man ikke kan stole 100% på en treningsklokke- men den fanger opp søvnmønsteret mitt, men den siste uken har jeg sovet så dårlig at den kun fanger opp ca 3 timer per natt.. Og det stemmer faktisk, kan bare ligge i sengen - men sover ikke .. Og det blir man veldig sliten av! Fikk en god natt søvn i natt så håper det holder seg slik fremover - alt blir så mye bedre bare man får sovet litt! 

UKENS CRAVING
Budda Bowl! Poppet opp en reklame fra popsugar eller noe lignende på facebook hvor de lagde en budda bowl, og det så sykt digg ut! Så derfor lagde jeg det på onsdag med Sander, og det var super digg! Anbefales! 

 

 

UKENS KJØP

Var innom Bikbok på torsdags kvelden og fant såå mye fint! Denne genseren er i den perfekte høstfargen, og rødt er jo så inn nå! Fått så mange komplimenter på den allerede, og dyr var den heller ikke! For et kupp sier bare jeg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS MUSIKK

Hadde på Spotify radio i begynnelsen av uken for var litt lei av alt jeg vanligvis hører på, og der kom det opp mye fin musikk! Likte spesielt godt musikken fra The Voice, så mange flinke deltagere der! Her er de jeg likte spesielt godt; 

Nervous - August Dahl 

Her - Carmina Granly 

Girls Just Want to Have Fun - Magnus Bokn 

UKENS ANBEFALING

hmm, kommer ikke helt på noe konkret akkurat nå..  Men kan anbefale den superdigge bagelen fra espresso house med mozerella og spekeskine i, og når den blir varmet er den bare helt nydelig! yum! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mobildekselet er fra Ideal of Sweden (sponset) 

Hvordan har deres uke vært? 

Vi blogges xx

UKEN SOM GIKK #2

  • 12.09.2017 - 12:22

UKENS DRØM

Ferie, hvite strender og sand mellom tærne. Skulle såå gjerne tatt meg en tur til Australia igjen, savnsavnsavn! Trenger en liten ferie snart ...

 

UKENS HØYDEPUNKT

Kjærestedag med Sander på lørdag❤️ Sander jobber som regel på lørdager så er veldig koselig å få hele dagen med han, trene sammen, gå tur og rett og slett bare slappe av sammen! 

UKENS NEDTUR
Været, huff for noen triste dager det har vært.. Hvor er sola? Liker høsten, men denne sjelen her trenger litt mer D-vitamin før hun er ordentlig klar for høsten! Gleder meg så til flotte farger på tærne og den skarpe høstluften, høsten er så vakker! 

UKENS CRAVINGS

PEPSI MAX 🖤  Redder dagen 🖤

UKENS TANKE

Im stressed and thats okay. Jeg må faktisk forstå at det er lov å være stressa, og det er helt normalt. Nytt skoleår, nye fag, nytt pensum forårsaker stressmomenter for meg. Når ting endres blir jeg stresset, jeg er en person som liker å vite ting på forhånd. Om det er en stor greie eller ikke har ikke noe å si, men jeg liker bare å vite - sparer meg for så mye stress. Stress er også en trigger for migrene/hodepine for min del, så stress må jeg prøve å håndtere på en best mulig måte. 

UKENS MUSIKK
Think before I talk - Astrid S 

Friends - Justin Bieber (with @Bloodpop) 

Tenkte kanskje å begynne å dele spillelistene mine fra Spotify om det kunne vært interessant for dere? Let me know in the comments ;) 

UKENS ANBEFALING

Planleggeren min fra organized.no, er såå fornøyd med den! Skrev et innlegg om den her om dagen hvis dere vil ta en titt titt HER! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

 

Hvordan var din uke? 

 

xx

 

thealilleng

VelkommenJeg heter Thea Lilleng, 22 år og kommer fra Asker. Velkommen til mitt univers!

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign